Sosyal Medya

Güncel

Vatandaş kaç dolar bozdurdu? Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de konuşma yaptı. Erdoğan, vatandaşın bugüne kadar toplam 2 milyar doları TL'ye çevirdiğini açıkladı.



Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Bir bayrağın bayrak olabilmesi için uÄŸrunda kan veren ÅŸehitlerinin olması gerekir. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, bu toprağın uÄŸrunda biz çok ÅŸehit verdik. Kimse operasyon düşünmesin bu topraklar üzerinde. Bedelini ağır öderler. Nitekim ödüyorlar. Türkiye Cumhuriyeti devletinden baÅŸka bizim devletimiz yok. Öyle paralel devletmiÅŸ, ÅŸu devletmiÅŸ asla. Böyle bir giriÅŸimde bulunanlar bedelini ağır ödediler, ödüyorlar.

VATANDAŞIM YAKLAŞIK 2 MİLYAR DOLARI TL'YE ÇEVİRDİ

Türkiye'nin mücadelesi tek bir alanla sınırlı deÄŸildir. Topyekün bir mücadele yürütüyoruz. Yürütmek zorundayız. Terörden darbe giriÅŸimine, ekonomik sabotajdan diplomatik provokasyonlar denenerek Türkiye'nin önü kesilmeye çalışılıyor. Ãœzerimize ekonomik baskı uyguladılar. Ne kadar dolar varsa TL'ye çevirin dedim. SaÄŸolsunlar benim vatandaşım yaklaşık 2 milyar doları TL'ye çevirdi.

Esnaf ve sanatkarımız müşterilerine en iyi hizmeti verecek. Ä°ÅŸadamımız yatırımlarını devam ettirecek. Bankacılarımız en uygun finansman imkanlarını saÄŸlayacak. Düşük faizle iÅŸverene kredi saÄŸlayacaklar. Yoksa yüksek faiz oranlarıyla eÄŸer iÅŸverenimin karşısına dikilirsen yatırımcı nasıl olacak da yatırımda bulunacak. Mümkün deÄŸil.

Kendi alanlarımızda tüm gücümüzü imkanlarımızı ortaya koymalıyız. Åžehitlerimize, gazilerimize vefa borcumuzu ödemenin en güzel yolu budur.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.