Sosyal Medya

Güncel

Bunun adı 'ölü soyuculuğu'dur!

Aydın'ın Kuşadası İlçesinde 30 yaşındaki Gökhan Kumral’ın bir otelde tavana iple asılı cesedi bulundu. Kumral’ın ölümü kayıtlara ’intihar’ olarak geçerken, ailesi olay günü oğullarının hesabından parça parça toplam 14 bin liranın başka hesaplara aktarıldığı belirtip, araştırılmasını istedi.



Söke Ä°lçesindeki bir otelde garson olarak çalışan Gökhan Kumral, geçen 19 Aralık gecesi cep telefonuna gelen bir mesaj üzerine saat 23.45 sıralarında evlerinden ayrıldı. Ailesine çalıştığı otelin yanında arkadaÅŸlarıyla buluÅŸacağını söyleyerek evden ayrıldığı öğrenilen Kumral, bir daha evine dönmedi. Sabah çalıştığı oteldeki iÅŸine de gitmediÄŸi öğrenilen Kumral’ın babası Söke Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp baÅŸvurusunda bulundu. Polis, Kumral’ın bulunması için çalışma baÅŸlattı. Dün saat 15.00 sıralarında polis, Kumral’ın ailesini arayıp, oÄŸullarının KuÅŸadası’ndaki otel odasında iple kendini tavana asarak, intihar etmiÅŸ olarak bulunduÄŸu bildirildi. Kumral’ın Ä°zmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin  ardından ailesi tarafından alınan cenazesi Söke’de topraÄŸa verildi.
 
Yüksel Kumral, bugün oÄŸlunun banka hesap dökümünü aldıklarında ÅŸoke olduklarını belirtip, "OÄŸluma ev almak için para biriktiriyorduk. Emekliyim. Elimde avucumdaki 15 bin lirayı oÄŸluma vermiÅŸtim. Hesabına yatırıldı. Ancak, banka hesap dökümlerine baktığımızda olay gecesi 19.00 ile 02.47 saatleri arasında parça parça toplam 14 bin lira baÅŸka birilerinin hesabına aktarılmış. ’Bu paralar kime, neden aktarılmış, bunun oÄŸlumun ölümüyle bir ilgisi var mı?’ AraÅŸtırılmasını istiyoruz" dedi.
 
 
Ä°stanbul’da özel bir ÅŸirkette grafiker olarak çalışan Yasin Kumral da kardeÅŸinin kaldığı otele aynı tarihlerde bir kadının giriÅŸ çıkış yaptığını belirtip, bu kiÅŸinin araÅŸtırılmasını da istedi.
 
Anne Hanım Kumral ve abla AyÅŸe Altan da acılarının büyük olduÄŸunu belirtip, "Gökhan’ın intihar etmesini gerektirecek bir neden yoktu. Olay, soruÅŸturulsun" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.