Sosyal Medya

Dünya

Kukla Kadirov'dan Rus elçiye saldırı açıklaması

Çeçenistan'daki özgürlük mücadelesini yok eden aktörlerden kukla Ramazan Kadirov Rus büyükelçisinin öldürülmesini yorumladı.



Rusya'nın iÅŸgali altındaki Çeçenistan'da direniÅŸ liderleri ve ailelerine karşı gerçekleÅŸtirilen terör saldırılarının bir numaralı sorumlusu olan CumhurbaÅŸkanı Ramazan Kadirov, Rusya'nın Türkiye Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesiyle ilgili yaptığı açıklamada "Bu olay, tüm dünyanın teröre karşı mücadele etmesi gerektiÄŸini bir kez daha gözler önüne serdi" ifadelerini kullandı.
 
Dün akÅŸam Ankara'da silahlı suikasta uÄŸrayan Rus Büyükelçi Karlov, hayatını kaybetmiÅŸti. Büyükelçi Karlov'un Ankara'da uÄŸradığı suikast sonucu ölmesinden ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Kadirov, ÅŸunları belirtti: "Bu alçakça bir cinayet ve doÄŸrudan veya dolaylı olarak bu cinayete karışan herkes ağır bir ÅŸekilde cezalandırılmalı. Bu olay, tüm dünyanın teröre karşı mücadele etmesi gerektiÄŸini bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm ülkeler ve özel servisler mücadele etmeli. Aksi takdirde bu veba tüm dünyaya yayılacak. Sadece ilaç ve tavsiyelerle bu vebayı ortadan kaldırmak mümkün deÄŸil."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.