Sosyal Medya

Güncel

Malatya'da dehşet saçtılar!

Malatya'da 35 yaşındaki Ümit kahraman Tutal, bir kafeteryada arkadaşlarıyla otururken içeri giren kar maskeli 3 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Kafede bulunanlar panik içinde kaçışırken başından yaralanan Tutal yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı.



Olay, geç saatlerde YeÅŸilyurt Ä°lçesine baÄŸlı Abdullah Gül Parkında bulunan bir kafeteryada meydana geldi. Ãœmit Kahraman Tutal, beraberinde Ali Ä°hsan Delikaya ve  Tayfur Kartal'la kafeteryada otururken içeriye giren karmaskeli 3 kiÅŸi pompalı tüfekle dehÅŸet saçtı. Tutal'ın masanı yaklaÅŸan saldırganlar üç kiÅŸiye art arda ateÅŸ açtı.
 
Kafeteryada bulunanlar panik ve korku içerisinde kaçışırken, Tutal ve beraberindekiler yaralandı. Saldırganlar olay yerinden uzaklaşırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve saÄŸlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan saçmaların başına isabet ettiÄŸi Tutal doktorların çabalarına raÄŸmen kurtarılamadı.  Delikaya ve Kartal ise tedavi altına alındı. Polis olaydan sonra kaçan kar maskali saldırganları yakalamak için geniÅŸ çaplı soruÅŸturma baÅŸlattı. 
 
MALATYA/DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.