Sosyal Medya

Güncel

FETÖ'cülerin algı operasyonu tutmadı!

Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov'a yapılan suikastin ardından, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu Emre Uslu ve Tuncay Opçin iftiralar atarak acele bir algı yönetimine başladı.



FETÖ ile bağlantıları ortaya çıkan Mert Altıntaş'ın algı oluşturmak için attığı sloganlar üzerinden hükümeti hedef alan FETÖ'cüler, attıkları iftiralar bir bir çürütülünce tükürdüklerini yalamak zorunda kaldı.

Tuncay Opçin, sahte bir paylaşım üzerinden yayın grubumuzu hedef alan Akit'in saldırgana 'şehit' dediği şeklindeki alçak paylaşıma destek oldu. Gerçek ortaya çıkınca özür diledi.

Emre Uslu ise saldırganın imam hatipli olduğunu savundu, ardından kıvırmaya çalıştı.

FETÖ ile bağlantıları bir bir deşifre olan saldırganın Diyarbakır'da geçici görevdeyken rapor aldığını o panikle algılayamayan Uslu, belgenin sahte olduğunu savunarak Ankara'da çalışan polisin Diyarbakır'dan nasıl izin alacağını sorgulamaya başladı ve belgeyi paylaşanlara hakaret etti. Uslu, sosyal medyada alay konusu olunca da düzeltme yapmak durumunda kaldı.

Manipülasyon yapmak için iftira atan, gördüğü her şeye yalan yanlış demeden inanan, emir aldığı bedduacı teröristbaşına biat eden haşhaşilerin 'özür' tweetleri şöyle:

 

 

 

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.