Sosyal Medya

Güncel

Saldırganın Kimliği belli oldu!

Rus Büyükelçi Karlov'a saldırıda son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Saldırganın kimliği netleşti. Rus Büyükelçi'yi öldüren saldırganın çevik kuvvet çalışanı polis memuru M. Mert Altıntaş olduğu belirlendi.



Rus Büyükelçi Karlov'a fotoÄŸraf sergisinde saldıran kiÅŸinin kimliÄŸi netleÅŸti. Saldırıdan sonra öldürülerek etkisiz hale getirilen saldırganın M. Mert AltıntaÅŸ olduÄŸu anlaşıldı. Mert AltıntaÅŸ'ın Çevik Kuvvet polisi olduÄŸu tespit edildi. 

Saldırgan Mert AltıntaÅŸ, yayıncılık ilkesi gereÄŸi yayınlamadığımız görüntülere göre Rus Büyükelçi Karlov, konuÅŸmak için kürsüye geldiÄŸinde harekete geçti. Saldırgan önce havaya ardından Karlov'a ateÅŸ etti. Rus Büyükelçi yere düştükten sonra da ateÅŸ etmeyi sürdürdü. 

SLOGANLARLA ALGI YARATMAYA ÇALIŞTI

Saldırı sırasında ve öncesinde kendisiyle ilgili istediÄŸi izlenimi vermeye çalışan AltıntaÅŸ'ın Suriye konusunda IŞİD'ci teröristlere benzer sloganlar atması dikkat çekti. 

16-12/19/6d84d749-09ef-4396-b457-f108dc200baf.jpg

TWITTER'DA MERT ALTINBAŞ'LA İLGİLİ İLGİNÇ PAYLAŞIMLAR

Saldırıdan hemen sonra FETÖ'ye yakınlığı ile bilinen bazı Twitter kullanıcısı gazeteci yazarların konu ile ilgili paylaşımlarına gelen yorumlar dikkat çekti. Saldırganın kimliÄŸiyle ilgili bilgiler ve iddialar içeren bu paylaşımları kısa sürede silindi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.