Sosyal Medya

Güncel

Skandal iddia: PKK ajanlarımızı infaz etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'PKK ajanlarımızı infaz etti.' iddiasını ortaya attı.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kayseri'de askerlere yönelik yapılan saldırının ardından paylaştığı tweet'lerde, PKK ve FETÖ'nün ortak olduğunu söyledi.

FETÖ'cülerin, 15 Temmuz öncesinde MİT'in ve polisin tüm istihbarat elemanlarının isimlerini PKKya teslim ettiğini belirten Gökçek, "PKK, bu ajanlarımızı derhal infaz etti. İhanet içimizdeydi, yeni yeni toparlanıyoruz ama şehitler veriyoruz" dedi.

Devletin elindeki imkanları elinden geldiği kadar kullandığının altını çizen Gökçek, şu tweet'leri paylaştı:

“Ä°stihbarat deniliyor, elbette istihbarat. Ancak FETÖ'cü köpekler, PKK ve diÄŸer terör örgütlerine 15 Temmuz öncesi MÄ°T'in ve polisin tüm istihbarat elemanlarının isimlerini teslim ettiler. PKK bu ajanlarımızı derhal infaz etti. Ä°hanet içimizdeydi. Yeni yeni toparlanıyoruz ama ÅŸehitler veriyoruz. Ä°nÅŸallah bugünler de geride kalacak. Kenetlenelim. Bu, karşının moralini çok bozuyor. Ben Ankara'da polis ve jandarmanın ne kadar tedbir aldığını, gece gündüz 24 saat kontrol yaptıklarını çok iyi biliyorum. Ama karşınızda sınırsız ihanet içinde bulunanlar var. EndiÅŸe ÅŸu; ya bu kadar tedbire raÄŸmen aradan sızarsa? Biz elimizden geleni yapacağız. Beni en mutlu eden ÅŸey CumhurbaÅŸkanımız, BaÅŸbakanımız, CHP ve MHP genel baÅŸkanlarının, ilk kez terör olaylarına karşı açık tavırları. Ä°nÅŸallah bu zor iÅŸlerin de üstesinden geleceÄŸiz."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.