Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yolumuzdan alıkoyamayacaklar

Trabzon'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'deki hain saldırı ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.



Akyazı Stadı'nın açılışına katılmak için Trabzon'a gelen CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, havalimanında kendisini karşılamaya gelenlere hitap etti.

Terörün, hayatı durdurmaya ve halkı korkutmaya yönelik olduÄŸunu belirten CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Akyazı Stadının açılışında bir arada olacağız, bu aynı zamanda bir cevaptır. Yarın akÅŸam 18:00'de sizleri Akyazı'daki spor kompleksinde bekliyorum." dedi.

Mücadelenin sonuna kadar süreceÄŸini belirten CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Bizi bu tür eylemler yolumuzdan alıkoyamayacak. Bunlar ister canlı bomba olsun, ister baÅŸka türlü bomba olsun, sonunda onlar bitecek. Nerede, kimi biliyorsanız hemen güvenlik güçlerimize bildirin." sözlerini kullandı.

Halkın 15 Temmuz'dan bu yana iç ve dış güçlere karşı nasıl mücadele ettiÄŸini hatırlatan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Tarih boyunca bu millet, hilal, haçlı zihniyetiyle nasıl mücadele ettiyse bizler bu dar mevzide bunları rahatlıkla Allah'ın izniyle halledeceÄŸiz. Bütün mesele yeter ki siz aranıza bunları sızdırmayın." diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.