Sosyal Medya

Güncel

TRT'den 16 saatlik 'Halep Yalnız Değildir' yayını

TRT, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Anadolu Yayıncılar Derneği ile birlikte hazırlanan "Halep Yalnız Değildir" programını yayınlayacak.



Anadolu Yayıncılar Derneğinin katkısıyla, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş himayesinde hazırlanan "Halep Yalnız Değildir" isimli özel program, 18 Aralık Pazar günü 10.00-02.00 saatleri arasında ortak yayınla ekrana gelecek.

Birçok gazeteci, siyasetçi, STK baÅŸkanları ve sporcuyla 20’den fazla konuÄŸun katılacağı canlı yayında, 12 moderatörün sunumuyla Halep’teki insani trajedi konuÅŸulacak.

16 SAAT CANLI YAYINLANACAK

Halep’te yaÅŸanan katliamaı gözler önüne sermek ve Halep’i yalnız bırakmamak için Ankara ve Ä°stanbul’daki stüdyolardan yapılacak özel yayın, TRT Haber, TRT Türk, TRT Avaz, TRT Kürdi ve TRT Arapça ile Anadolu’daki 50 yerel televizyondan aralıksız 16 saat canlı yayınlanacak.

Ä°stanbul Ulus’tan TRT program yapımcısı Fulin Arıkan’ın moderatörlüğünde saat 10.00'da baÅŸlayacak özel yayına, Kızılay Genel BaÅŸkanı Kerem Kınık ve telefon baÄŸlantısıyla AFAD BaÅŸkanı Mehmet Halis Bilden konuk olacak. Ä°stanbul Harbiye’den, A Haber program yapımcısı Erkan Tan sunumuyla gerçekleÅŸecek yayın ise saat 11.00'da baÅŸlayacak.

AK PARTÄ° GENEL BAÅžKAN YARDIMCISI ÅžAHÄ°N KONUK OLACAK

TRT Haber spikeri Zafer Kiraz’ın moderatörlüğünde saat 14.00’teki programa AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Fatih Åžahin konuk olacak.

TRT program yapımcısı Pelin Çift’in sunumunda, saat 15.00’te gazeteci yazar Avni Özgürel, saat 16.00’da da Kanal 24 Ankara Temsilcisi Melik YiÄŸitel’in moderatörlüğünde Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa KartoÄŸlu ile Hak-Ä°ÅŸ Genel BaÅŸkanı Mahmut Arslan deÄŸerlendirmelerde bulunacak.

NTV spikeri Buket Aydın, saat 17.00'de Milliyet gazetesi yazarı Nagehan Alçı’yı konuk edecek, saat 18.00’de ise A Haber program yapımcısı Can Okanar’ın sunumunda ASKON Genel BaÅŸkanı Mustafa Koca ekranda olacak.

Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Veyis AteÅŸ’in moderatörlüğünde Ä°stanbul’dan saat 19.00’da ekrana gelecek yayına, TÃœMSÄ°AD Genel BaÅŸkanı YaÅŸar DoÄŸan katılacak.

BAÅžBAKAN YARDIMCISI KURTULMUÅž SAAT 20'DE KATILACAK

BaÅŸbakan Yardımcısı Numan KurtulmuÅŸ, Ankara’da saat 20.00’de, TRT Haber ve Spor Daire BaÅŸkanı YaÅŸar Taşın Koç’un moderatörlüğündeki yayına katılacak. Koç, dünya güreÅŸ ÅŸampiyonu Rıza Kayaalp ile programa devam edecek.

DoÄŸan TV Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın sunumuyla saat 22.00’deki yayında, Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı Mehmet Görmez, olimpiyat ÅŸampiyonu güreşçi Taha Akgül ve TESK Genel BaÅŸkanı Bendevi Palandöken konuk olacak.

Ãœlke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel de saat 24.00’te baÅŸlayacak ve saat 02.00’ye kadar sürecek programda ekranda olacak. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.