Sosyal Medya

Güncel

Uzman Onbaşı: Bir gözü kaybettiysek diğeri bize yeter

El Bab'da DAEŞ'in hain saldırısında yaralanan Uzman Onbaşı Abdulkadir Dirmilli, "Bir gözü kaybettiysek diğeri bize yeter" dedi.



TSK'nın Suriye'nin El Bab kentindeki operasyonunda DAEŞ'in saldırdığı iki tanktaki yaralılardan birinin Muğla Ortacalı 25 yaşındaki Uzman Onbaşı Abdulkadir Dirmilli olduğu ortaya çıktı.

NiÅŸanlı olan Dirmilli, Facebook sayfasından yaptığı açıklamada, saldırıdan sonra sol gözünün görmediÄŸini belirtip, "Çok şükür kol, bacak yerinde duruyor. Bir gözü kaybettiysek diÄŸeri bize yeter. Bir an önce iyeleÅŸip, görevime dönmek istiyorum" dedi.

12 Aralık'ta yaralanan Uzman Onbaşı Abdulkadir Dirmilli, saldırının ardından helikopterle Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilip, tedaviye alınmıştı.

'ÇOK ŞÜKÜR KOL BACAK YERİNDE DURUYOR'

Facebook'taki sayfasında bir paylaşımda bulunan Uzman Onbaşı Dirmilli şunları yazdı:

"Dualarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Sağolun arıyorsunuz ama telefonlarımı açamıyorum. Başım çok ağrıyor. Şu an kimseyle konuşmak istemiyorum. Sol gözümün görmemesi dışında hiçbir şeyim yok. Çok şükür kol, bacak yerinde duruyor. Bir gözü kaybettiysek diğeri bize yeter.

Bir an önce iyeleÅŸip, görevime dönmek istiyorum. Geride kalan arkadaÅŸlarım zor durumda. Gözümü geri kazanmak için birkaç ameliyat olacağım. Åžu an yaralarımın iyileÅŸmesini bekliyoruz."  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.