Sosyal Medya

Güncel

Şanghay beşlisinin kurucusu Türkiye'ye geliyor

Şangay beşlisinin fikir babası ve kurucusu olarak bilinen Emekli Rus General Prof. Leonid Grigoryevich Ivashov Türkiye'ye geliyor



Åžangay Ä°ÅŸbirliÄŸi Örgütü'nün fikir babası ve kurucularından Emekli Rus General Prof. Leonid Grigoryevich Ivashov Türkiye'nin katılımı ile ilgili bir konuÅŸma yapmak üzere Türkiye'ye geliyor.

KAPALI TOPLANTILAR YAPILACAK

Bir üniversitenin düzenlediği 'Şangay İşbirliği Örgütü ve Türkiye' konulu konferansta konuşma yapacak olan Ivashov askeri, siyasi ve akademik çevrelerle kapalı toplantılar yapacak. General Ivashov, Amerikan emperyalizminin durdurulması için yeni bir kutup oluşturmanın gerekliliği konusundaki teziyle dünya gündemine gelmişti.

PUTÄ°N EKOLÃœNÃœN FÄ°KÄ°R BABALARINDAN

Ivashov Rusya'da Putin ekolünün fikir babalarından biri olarak biliniyor. Ivaşov'un Çarşamba günü 11.00 de İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsünde yapacağı konuşmaya güvenlik gerekçesiyle sadece davetli katılımcılar alınacak.

TÃœRKÄ°YE'NÄ°N KATILIMI ELE ALINACAK

Ivaşov'un konuşmasının ardından yapılacak panelde Şangay İşbirliği Örgütü'ne Türkiye'nin katılımı, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Rusya Milli Güvenlik Akademisi Başkan Yardımcısı Talat Enveroviç Çetin, Prof. Dr. Murat Yülek, Prof. Dr. Yücel Uğurlu ve Dr. Bora Bayraktar tarafından Dr. Mehmet Perinçek'in moderatörlüğünde ele alınacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.