Sosyal Medya

Güncel

Çare yok beyaz adam gebereceksin

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Batı dünyasını çok sert bir şekilde eleştirerek, “Biz sizi Çanakkale’de tanıdık, biz sizi Irak’ta Orta Doğu’da tanıdık. 400 bin Bosnalıyı katlederken gördük. Şimdi sizi eteklerimizde Suriye’de, Irak’ta görüyoruz, bazen içerideki eserlerinizle görüyoruz. Biz sizi 15 Temmuz’da Meclis’in tepesine konmuş bir baykuş gibi gördük. Hala Meclis duvarlarında onun izlerini taşıyoruz” dedi.



Çamlı, Siyonizm güdümlü emperyalist faaliyetlerle dünyayı kana bulayan Batı’yı Beyaz Adam hikâyesiyle şöyle anlattı: Ben size beyaz adamdan bahsetmek istiyorum. Bir filmde katliamcı beyaz adamlardan birisini kızıl derililer aÄŸaca baÄŸlıyor, idam edecekler.  Beyaz adam çırpınıyor; yapma, etme vs. olmuyor. Kızıl derili reis bir iÅŸini görmek için adamın önünden geçerken de ver yansın ediyor. Kızılderili dönüyor ve ÅŸunu söylüyor: Çare yok beyaz adam gebereceksin!

Åžimdi burada 15 Temmuz’da üzerimize çullanan küresel hırsızlara, Siyonizm güdümlü emparyalist hırsızlara buradan sesleniyorum: Beyaz adam, çare yok gebereceksin. Biz sizi Çanakkale’de tanıdık, biz sizi Irak’ta Orta DoÄŸu’da tanıdık. 400 bin Bosnalıyı katlederken gördük. Åžimdi sizi eteklerimizde Suriye’de, Irak’ta görüyoruz, bazen içerideki eserlerinizle görüyoruz. Biz sizi 15 Temmuz’da Meclis’in tepesine konmuÅŸ bir baykuÅŸ gibi gördük. Hala Meclis duvarlarında onun izlerini taşıyoruz.

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.