Sosyal Medya

Coğrafyamız

Türkmen komutan: Halep'e PKK ve rejim karadan Rusya havadan saldırıyordu

Suriye Türkmen Cephesi Muntasir Billah Tugayı Komutanı Firas Paşa, Halep'teki katliamları "PKK ve rejim güçleri karadan aynı anda havadan da Ruslar bombalıyor" ifadeleriyle anlattı.



Suriye’de yaÅŸanan iç karışıklık sonrasında çatışmaların yoÄŸun olarak yaÅŸandığı Halep’teki Türkmen Komutan Firas PaÅŸa, basın mensuplarına gönderdiÄŸi ses kaydında havadan ve karadan bombardımanlarda çok zayiat verdiklerini söyledi.

TEKRAR FETHEDECEĞİZ

Bulundukları bölgede internet olmadığını vurgulayan Firas PaÅŸa, "Çok ağır saldırılara uÄŸradık. PKK ve rejim güçleri karadan aynı anda havadan da Ruslar bombalıyor. Çok sayıda ÅŸehidimiz ve yaralımız var. Özellikle bizim tugayımız çok zayiat verdi. Özellikle de araçlarımız ve ağır silahlarımız hep gitti. Ä°nÅŸallah Allah katında zayi gitmemiÅŸtir. Allah her ÅŸeye ÅŸahitti. Her ÅŸeyi bilendir. Allah’ın izni ile tekrar fethedeceÄŸiz.

"HALEP BÄ°ZÄ°M"

Halep bizim. Mutlaka vazgeçmeyeceÄŸiz. Mutlaka tekrar tekrar mücadelemize devam edeceÄŸiz. Tekrar tekrar saldırmaya çalışacağız. Halep’i özellikle Türkmen mahalleleri alacağız Allah’ın izniyle. Mutlaka bizimdir buralar. Ve vazgeçmeyeceÄŸiz. Dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

Muntasir Billah Tugay Komutanı Firas Paşa, çatışmaların ve bombardımanların yoğun şekilde devam ettiğini kaydetti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.