Sosyal Medya

Güncel

HDP takvimde PKK'lıları kullanmış

Manisa'da, HDP il ve ilçe binalarında yapılan aramada, PKK'lıların fotoğraflarının yer aldığı HDP takvimi ele geçirildi



Manisa ve ilçelerinde, PKK/KCK'ya yönelik operasyon kapsamında Halkların Demokratik Partisi (HDP) il ve ilçe binalarında, PKK üyelerinin fotoÄŸraflarının yer aldığı HDP takvimi, örgüt elebaşısının posterleri, PKK simgelerinin yer aldığı bez parçaları ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığınca PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında, HDP Manisa il ve ilçe teşkilatlarında arama yapıldı.

Parti binaları çevresinde güvenlik önlemi alan polis, kapalı olan teşkilat binalarını mahkeme kararıyla çilingirle açtırdı.

PKK'LI FOTOÄžRAFLARININ YER ALDIÄžI HDP TAKVÄ°MÄ°

HDP Manisa Ä°l BaÅŸkanlığında yapılan aramada, üzerinde PKK mensuplarının fotoÄŸraflarının yer aldığı takvim, terör örgütü elebaşısının posterleri,PKK'nın sözde simgelerinin yer aldığı bez parçaları, aralarında dergilerin de yer aldığı örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Partideki bilgisayar belleklerine de incelenmek üzere el konuldu.

40 PKK üyesi ve  terör örgütü elebaşının fotoÄŸraflarının bulunduÄŸu 2015 yılı takviminde, HDP parti amblemi ile "HDP Yunusemre Ä°lçe TeÅŸkilatı" ibaresinin yer alması dikkatleri çekti.

Ele geçirilen takvim ve diğer dokümanların, terörle bağı olmadığını savunan HDP'nin PKK ile ortaklığını gösteren bir bulgu olarak değerlendirileceği bildirildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.