Sosyal Medya

Güncel

FETÖ'cülerin çehresi hala birazcık kızarmış değil!

Afyonkarahisar’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski bir asker, sağlık kontrolü için getirildiği hastanede kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Çek çek kardeşim çek” diyerek tepki gösterdi.



Afyonkarahisar Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı tarafından, önceki aylarda İçiÅŸleri Bakanlığı’nca açığa alınan ve aralarında yüzbaşı, üsteÄŸmen, teÄŸmen ve astsubayların olduÄŸu eski 9 asker hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı. Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Åžube Müdürlüğü ekipleri tarafından önceden belirlenen adreslere geçtiÄŸimiz hafta eÅŸ zamanlı operasyonlarda, biri kadın 6 kiÅŸi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan eski askerlerden 5’i bugün saÄŸlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
 
BÄ°R DE KADIN VAR
 
FETÖ’cü oldukları iddia edilen eski askerlerden birisi saÄŸlık kontrolü için getirildiÄŸi hastanenin giriÅŸinde kendisini görüntüleyen gazetecilere “Çek çek kardeÅŸim çek” diyerek tepki gösterdi. SaÄŸlık kontrolünden geçirilen ÅŸahıslar ardında minibüs ile adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkarılan eski askerlerin arasında bir kadının olması da dikkatlerden kaçmadı.
 
Adliyeye sevk edilen şahısların bazılarının cep telefonlarında FETÖ örgütü tarafından kullanıldığı öne sürülen örgütün şifreli haberleşme programı Bylock olduğu öne sürülürken, şahısların akşam saatlerinde hakim karşısına çıkarılmaları bekleniyor.
 
AFYONKARAHÄ°SAR/Ä°HA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.