Sosyal Medya

Güncel

Hepiniz suçlusunuz!

Batı ülkelerinin desteğini arkasına alan terör, Türkiye’yi canevinden vurmaya çalışıyor. ABD başta olmak üzere Almanya, İngiltere, Fransa ve AB’nin, terör örgütleri PKK ile FET֒ye yaptığı yardımlar, bomba ve kana dönüşüyor. Bu alçaklığı kınamakla yetinen Batı, terörün elebaşlarını himaye etmekten geri kalmıyor.



Türkiye, ABD ve Batı'nın desteğini alan terör örgütleriyle vurulmaya çalışılıyor. Başta PKK olmak üzere FETÖ ve DHKP/C gibi terör örgütlerini koruyan, teröristlere sığınma hakkı veren ve finanse eden Avrupa ülkelerinin semirttiği terör, şehirleri hedef alıyor. ABD ve Almanya Suriye'de DEAŞ'lA savaş bahanesine sığınarak PKK terör örgütünün Suriye kolu PYD'ye üst düzey silah ve teçhizat ile milyonlarca dolar para yardımı yapıyor. Bu yardım çatışma sahasında da kendini gösteriyor. ABD askerleri PKK'lı teröristlerle omuz omuza çatışmalara katılıyor, özel operasyonlar yapıyor.
 
PKK'YA GÜÇ KAZANDIRIYORLAR
 
ABD ve Batı ülkeleri, aynı tavrı sadece Suriye'de deÄŸil Irak'ta da gösteriyor. Türkiye düşmanı HaÅŸdi Åžabi ile PKK himaye edilerek ve destek veriliyor. Tüm bu yardımlara raÄŸmen DEAÅž terörüne karşı kayda deÄŸer bir ilerleme saÄŸlanamazken, PKK her geçen gün güç kazanıyor. PKK, Suriye ve Irak'ta aldığı üst düzey askeri yardımla adeta bir 'ordu' haline getiriliyor. Batının PKK'ya verdiÄŸi silahlar ise Türkiye'ye gönderilerek yurtiçindeki terör hücreleri tarafından kullanılıyor. Suriye'deki PKK kamplarında toplanan teröristlere ABD'li askeri uzmanlar tarafından “DEAÅž'le savaÅŸ" bahanesiyle bombalama eÄŸitimleri veriliyor.
 
Kaynak: Yeni Åžafak
 
Bu teröristler, Türkiye'ye dönerek, polis, asker ve sivillere karşı katliam gerçekleştiriyor. Alman yapımı MILAN anti tank füzeleri ve tahrip gücü yüksek el bombaları da PKK'nın cephane envanterinde bulunuyor. Bunların dışında İngiltere, Fransa ve İtalya gibi Batılı devletler ile Rusya, İran, İsrail gibi bir çok devlet, PKK'ya silah, mühimmat, finans ve eleman desteği sağlıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.