Sosyal Medya

Güncel

Başaramayacaksınız, bu millete diz çöktüremeyeceksiniz - Markar Esenyan

Temmuz gazilerinden birisi, “Bana şehitlik nasip olmadı. Ama olsaydı benim eşime, çocuğuma devletim bakardı. Ama vatan olmazsa, ben yaşasam ne faydası var ki?” diye açıklıyordu duygularını.



Saldırıyı ilk duyduğumda Cumhurbaşkanımızın bu sözleri kulağımda çınladı ve sosyal medyada hemen bunu paylaştım. Çünkü hislerimizi mükemmel şekilde izah ediyordu. Başaramayacaklardı.

Åžehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına teselli, gazilerimize de acil ÅŸifa diliyorum.

Ä°lk bulgulara göre, hain saldırının faili PKK olarak gözüküyor. Mümkün olan en fazla kaybı verebilmek için maç çıkışını hedefleyen bir kötücüllük söz konusu. Ancak bugünkü fail PKK da olsa, FETÖ, DEAÅž ve DHKP-C gibi örgütlerin iÅŸbirliÄŸi içinde üst aklın maÅŸası olarak Türkiye’ye saldırdıkları apaçık ortada.

Vatandaşımız müsterih olsun; terör örgütleri can çekiştiği için son hamlelerini yapıyorlar.

Bu terör örgütleri üzerinden Türkiye’ye açılmış bir savaÅŸ ve bizler millet olarak bir Ä°kinci KurtuluÅŸ Savaşı vermekteyiz. 15 Hep söylüyorum; ÅŸehit veya gazi olamadığına hayıflanan bir aziz milletimiz var. Ä°ÅŸte bu asaleti anlamayan, anlayamayan çürümüş, karanlık zihinler, umutsuzca ülkemize saldırmaya devam ediyorlar. Bu nedenle, nasıl bir dirençle karşı karşıya olduklarının farkında deÄŸiller. Allah, Babil Kulesi’ni inÅŸa edenlere yaptığı gibi, onların zihnini, dillerini karıştırmaya devam ediyor.

Kürt vatandaÅŸlarımız, PKK ve onun ardından sürüklenen HDP’nin, kendileriyle ilgili hiçbir dertlerinin, ilgilerinin, amaçlarının olmadığını, akıtabilecekleri Türk/Kürt gençlerinin kanını üst akla pazarlayarak tamamen emperyalistlerin maÅŸası haline geldiÄŸini gördü. Kürt ve Kürtçe inkârını baldıran zehri içerek eski devlet aklından söküp atan, bu manada Kürt sorununu bitiren ErdoÄŸan’a karşı açtıkları savaşın anlamsızlığını hep teyit ettiler. Allah razı olsun.

CHP ise içler acısı halde. Atatürk’ün kemiklerini sızlatacak ne varsa yapmakta. Bahçeli’nin dediÄŸi gibi, CHP’nin içine HDP kaçmış durumda. Milli ve yerli hiçbir duruÅŸları yok. KılıçdaroÄŸlu 15 Temmuz’da Bakırköy’de bir evde saklanır, seçmenlerine “darbeye direnin” demezken, HDP’li ve FETÖ’cü isimler için insanları sokaÄŸa çağırabilir durumda. En nihayetinde iki partinin üzerinde anlaÅŸtığı, Meclis’in oylayacağı, olursa referandumda halkın karar vereceÄŸi siyasi bir konu için “Kan dökülmeden gerçekleÅŸtiremezsiniz”, “Yüzde 98 kabul etse bile tanımayacağız”diyebilmekte.

CHP’li seçmenlerin vakit geçirmeden partilerine sahip çıkmaları gerekiyor. 15 Temmuz’da sokaklara çıkan CHP’li yurtsever vatandaÅŸlarımızın partilerinin ÅŸu halinin bir milli mesele olduÄŸunu görüp uyarıcı olmaları ÅŸart.

Türk’ü, Kürt’ü, Alevi’si, müslim/gayrımüslimi ve her kesimiyle bu ülke bizim, baÅŸka vatanımız yok. BaÅŸka bir bayrak tanımıyoruz. Haysiyetli ve güvenli bir yaÅŸam için vatanımızı korumak, böyle büyük bir tehdit altındayken, partiler, meÅŸrepler üstü davranmak zorundayız. Esasen ben CHP ve HDP’deki savrulmanın tabanda gözlemlenmediÄŸini, sosyal medyanın bir ölçüt olmadığını, sorunun üst yapılarda ortaya çıktığını ifade etmek isterim.

Çanakkale, KurtuluÅŸ Savaşı ve 15 Temmuz’dan nasıl birlik ve beraberlik içinde zaferle çıktıysak, bu Ä°kinci KurtuluÅŸ Savaşı’ndan da öyle muzaffer çıkacağız. Acımız büyük. Ama bugünkü bedelden kaçanlar, altından kalkılamayacak yarınki bedeli hiç göğüsleyemezler.

Bu aziz millet bunun hep bilincinde olmuÅŸtur.

AKÅžAM

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.