Sosyal Medya

Güncel

Er: Amaç Osmanlı'ya yaptıklarını Türkiye'ye de yapmak

Türkiye Gazetesi Yazarı Rahmi Er, Meclis Darbe Girişimi ve FETÖ Araştırma Komisyonu'nda önemli açıklamalarda bulundu.



Meclis Darbe Girişimi ve FETÖ Araştırma Komisyonu İstanbul Çalışmaları kapsamında Akademisyen, Gazeteci ve alanında uzman isimlerin dinlediği Müzakere Toplantısı ile devam ediyor.

Müzakere Toplantısının ikinci oturumunda konuşan Türkiye Gazetesi Yazarı Rahmi Er, FETÖ'nün benzeri olan birçok yapılanmanın tarihimizde varolduğunu ve bu yapılanmaların kesinlikle yerel dinamikler ve milli bir akılla hareket etmediğini özellikle dış bağlantılar konusuna dikkat çekti.

FETÖ'nün bu milletin çocuklarının kanına giren ve kısa Cumhuriyet Tarihinde ve Osmanlı Dağıtılma sürecinde ki son döneminde gördüğümüz bazı örgütler gibi milletin evlatlarını çaldığını belirtti.

FETÖ'nün ve diÄŸer terör örgütlerinin yapılanma ağına ve politikasına dikkat çeken Rahmi Er, "Osmanlı'nın başına bela edilen Vahhabilik neyse FETÖ odur. Cumhuriyetin baÅŸlarında Irkçı Türkçülük nasıl ki bu milletin çocuklarını toplumun ana gövdesinden kopardıysa, Kominizm / Sosyalizm hareketide yine aynı ÅŸekilde çaldığı çocuklarımızı devÅŸirdi, toplumsal bütünden ayrıştırdı ve 5 bin genç insanın hayatına mal oldu." dedi.

'SİYASAL IRKÇILIK, TOPLUMDAN AYRIŞTIRIYOR'

Terör örgütlerinin siyasal ırkçılık üzerinden prim yaptığına deÄŸinen Er, "Siyasal Irkçılığın bir diÄŸer versiyonu Kürtçülük sonunda PKK gibi silahlı terör hareketine dönüştü. Bu zararlı hareket ise 40 bine yakın insanın hayatını kaybettiÄŸi ve hala bizlere acılar yaÅŸatan canilikleriyle devam ediyor. Önce toplumsal gövdeden fikir, düşün olarak ayrıştırdıkları çocuklarımızın daha sonra silahlandırıp, ayırdıkları ana gövdeye saldırtıyorlar. " dedi.

'FETÖ DE PKK'NIN YOLUNU SEÇTÄ°'

Fetullahçı Terör Örgütü'nün iç yapılanmasının PKK ile aynı çizgide olduÄŸunu belirten Rahmi Er, "FETÖ de aynı ÅŸekilde bir yere yaslanarak makulden hareketle çocuklarımızı çalma yolunu seçti. FETÖ'de aynı ÅŸekilde bu milletin evlatlarını bizlerden çalan bir devÅŸirme hareketidir. Öyle ki aldıkları çocuklarımızı öyle devÅŸirdiler ki ortaya çıkan kiÅŸiliksizlik, içinden çıktığı milleti bombaladı. Hem de silahsız, yaÅŸlı, çocuk diye ayırt etmeden. FETÖ yaptığı ve yürüttüğü çalışmalar ve sonuçlarıyla devÅŸirme hareketidir" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.