Sosyal Medya

Güncel

CHP Gençlik Kollarından tehdit:'Sokağa çıkarız'

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, başkanlık sisteminden rahatsız olarak 'Gençlik, bugün entelektüel ve ahlaki önderliğini ele alıp, sokağın gücünü kullanıp bir şekilde başkanlığı bu ülkeye yar etmemek adına her şeyi yapacak.' diyerek ‘sokağa çıkarız’ tehdidinde bulundu.



CHP Gençlik Kolları Genel BaÅŸkanı Emre Yılmaz, baÅŸkanlık sisteminden rahatsız olarak 'Gençlik, bugün entelektüel ve ahlaki önderliÄŸini ele alıp, sokağın gücünü kullanıp bir ÅŸekilde baÅŸkanlığı bu ülkeye yar etmemek adına her ÅŸeyi yapacak.'diyerek 'SokaÄŸa çıkarız' tehdidinde bulundu.

Yılmaz, partisinin il baÅŸkanlığında düzenlenen 'Memleket BuluÅŸmaları' etkinliÄŸi öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli'de hem örgütle hem de üniversitelilerle bir arada olmayı düşündüklerini söyledi.

Türkiye'de başkanlık için ciddi bir kampanya başlatıldığını belirten Yılmaz, parlamenter sistemden yana olduklarını anlattı.

HER ÅžEYÄ° YAPARIZ

Yılmaz, şöyle devam etti:

'Bizler de bilindiÄŸi gibi bu ülkenin ilerici Aydın gençleri olarak baÅŸkanlığa karşı, diktaya karşı duruÅŸumuzla sokak mücadelesini örgütlemek amacındayız. Gençlik, bugün entelektüel ve ahlaki önderliÄŸini ele alıp, sokağın gücünü kullanıp bir ÅŸekilde baÅŸkanlığı bu ülkeye yar etmemek adına her ÅŸeyi yapacak. Bu noktada ülke çok net ikili bir ayrıma gitmekte. Bizler saltanat yanlıları gibi düşünmüyor, cumhuriyet sevdalısı olarak sokakları örgütlemeyi hedefliyoruz. Bugün bu ülkede Türkiye'nin hayalsiz, ütopyasız bırakılan gençleri ve tüm kesimleri olarak baÅŸkanlığa karşı yani diktaya karşı sokağı örgütlemeyi hedefliyoruz.'

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.