Sosyal Medya

Güncel

Başbakan açıkladı: 2017 tasarruf yılı olacak

Piyasanın merakla beklediği kararları açıklayan Başbakan Yıldırım, 2017 yılında gereksiz harcamalardan kaçınılacağını söyledi.



 

BaÅŸbakan Binali YıldırımEkonomi Koordinasyon Kurulu'nda alınan kararları bakanlarla birlikte açıkladı. BaÅŸbakan Yıldırım, piyasayı rahatlatan açıklamalardan sonra 2017 yılına iliÅŸkin de deÄŸerlendirmelerde bulundu.

Başbakan açıkladı: 2017 tasarruf yılı olacak

2017 TASARRUF YILI OLACAK

 

BaÅŸbakan Yıldırım, "Son söyleyeceÄŸim ÅŸey, önce milletten bir ÅŸey isterken kendimiz ne yapıyoruz ona bakmamız lazım. Devlet olarak 2017’de muazzam bir tasarruf yılı olacak. Ã‡ok ciddi tasarruflar yapacağız.

YENÄ° BÄ°NA, YENÄ° ARABA, FUZULÄ° SEYAHATLER..

 

Yani önceliÄŸi olmayan harcamalar, yeni bina alma, yeni araba alma vesaire… Efendim gereksiz masraflar yapılmayacak. Fuzuli yere seyahatler bunlardan kaçınacağız.

ELÄ°MÄ°ZÄ° TAÅžIN ALTINA KOYMAMIZ LAZIM

 

Bir anlamda vatandaşlarımızdan bir şey isterken, hadi dövizini bozdur ülkene omuz ver derken, önce devlet kurumları olarak bizler elimizi taşın altına koymamız lazım.

Ä°nÅŸallah bu aldığımız tedbirler semeresini kısa sürede verecektir. Dünyadaki dalgalanmaların etkileri ülkemiz bakımından ortadan kalkacaktır. Hayırlı uÄŸurlu olsun." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.