Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Paramıza sahip çıkacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, art arda gelen tweetleri gördüğünde yalnız olmadığını bir kez daha gördüğünü söyledi.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, BeÅŸtepe'de muhtarlarla bir araya geldi. Gündemi deÄŸerlendiren CumhurbaÅŸkanıdolar Ã¼zerinden oynanan oyuna dikkat çekerek hep birlikte Türkiye ekonomisine sahip çıkılması gerektiÄŸini yineledi.

DÖVİZ SPEKÜLASYONU

ErdoÄŸan, "Döviz spekülasyonuyla ekonomimiz çökertilmek isteniyor. Yastık altındakileri TL'ye, altına çevirme çaÄŸrısı yaptık. Vatandaşımız, elinde ne varsa TL'ye çevirmeye baÅŸladı. Ã–lmekten korkmayan bir milletin karşısında hiçbir silah duramaz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Paramıza sahip çıkacağız

TWEETLER GELMEYE BAÅžLADI

"Ben 'Yalnız kalsam da' dediÄŸimde twitler art arda gelmeye baÅŸladı. Milletimden Allah razı olsun. 'Yalnız deÄŸilsin' twitleri gelmeye baÅŸladı. Åžimdi diyorum ki aynı ÅŸekilde yalnız olmadığımı biliyorum ve aynı ÅŸekilde bu döviz baskısına karşı bizler paramıza sahip çıkacağız ve inÅŸallah Türk lirasını deÄŸerlendireceÄŸiz."" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

SÖZLEŞMELER, KİRALAR, BORÇLAR..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Sözleşmeler, kiralar, borçlar dolardan Türk Lirası'na çevriliyor. Yerel paralarla anlaşma yapacağız. İran, Rusya ve Çin destek verdi. Dövizi silah gibi kullanma yöntemi sadece bize değil pek çok ülkeye uygulanıyor. Bundan korkunç paralar kazanıyorlar.

AVRUPA'DA TOPLANAN PARALAR

Avrupa'da paralar toplanıyor ve terörde kullanılıyor. Biz bunları anlatmaya devam edeceğiz. Kendi taktiklerimizi oynamaya devam edeceğiz.

PKK, FETÖ, DEAŞ..

PKK, FETÖ, ve DEAŞ ile bizi hürriyetimizden etmek isteyenlerin karşısında ecdadımız eğilmedi biz de eğilmeyeceğiz.

TÜRKİYE 1918'İN TÜRKİYESİ DEĞİL

Dünyayı hala 1918 şartlarında yönetmeye çalışanlar elimizdekileri bile alma amacında. Unuttukları bir şey var. Türkiye 1918'in Türkiyesi değil. Bunu böyle bilin. Yönümüz geçmişe değil, geleceğe dönüktür.

SURÄ°YE VE IRAK'TAKÄ° MÃœCADELE

Durmak duraksamak yok. Son nefesimize kadar devam edeceğiz. Suriye ve Irakt'taki mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

Şehitlerimizin kanlarını helal ettirmek için daha çok çalışacağız."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.