Sosyal Medya

Güncel

FETÖ tutuklularına mesaj iletmek isterken yakalandılar

Balıkesir'de cezaevinde kalan FETÖ'den tutuklanan Erhan Memiş ve Ali Kaya’yı ziyarete gelenlerin el ve kollarında mesaj olduğu ortaya çıktı.



Balıkesir’in Bandırma Ä°lçesi’nde M Tipi Kapalı Ceza Ä°nfaz Kurumu’nda FETÖ/PDY’den tutuklu Sakarya Emniyet Müdürlüğü Åžube Müdürü Erhan MemiÅŸ ve polis memuru Ali Kaya’yı ziyarete gelen yakınlarının el ve kollarında mesaj yazdıkları ortaya çıkarıldı.

FETÖ tutuklularına mesaj iletmek isterken yakalandılar

MESAJI Ä°LETMEK ÃœZEREYKEN YAKALANDILAR

Erhan MemiÅŸ’i ziyaret eden Ã¶ÄŸretmen eÅŸi H.M. (36) ile polis memuru Ali Kaya’yı ziyaret eden kız kardeÅŸi A.K. (25), el ve kollarına mesaj içeren yazılar yazarak, tutuklularla görüşüp mesajı iletmek üzereyken cezaevi görevlilerince yakalandı.

"KESÄ°N BÄ°R DÄ°LLE REDDEDÄ°N", "BULMALARINA Ä°MKAN YOK"

Gözaltına alınan H.M ile A.K., Bandırma Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı koordinesinde BandırmaEmniyet Müdürlüğünce gerekli soruÅŸturma yapıldıktan sonra adli kontrol ÅŸartı ile serbest bırakıldı. H.M. ve A.K.’nın el ve kollarına yazdıkları mesajlarda ise ’Kesin bir dille reddedin’, ’Asla kabul etme’, ’Bulmalarına imkan yokmuÅŸ’ ÅŸeklinde yazıların yer aldığı öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.