Sosyal Medya

Güncel

Başbakan Yıldırım ekonomik tedbirler için tarih verdi

Doların tarihi yükselişi karşısında hükümetin aldığı tedbirler Perşembe günü açıklanacak.



Başbakan Binali Yıldırım, Bütçe maratonu öncesi Ankara'da AK Parti Genel Merkezi önünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"PERŞEMBE GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIZ"

Alınan ekonomik tedbirlerle ilgili konuÅŸan BaÅŸbakan Yıldırım, "Rusya dönüşü PerÅŸembe günü, EKK toplantımızda aldığımız tedbirleri açıklayacağız" dedi.

DOLAR YÃœKSELÄ°ÅžTE

İtalya'da yapılan referandumdan "hayır" sonucu çıkması, euronun hızla değer kaybetmesine neden oldu. Euro, dolar karşısında yüzde 1'e yakın değer kaybederken içeride de kurlar haftaya hareketli bir başlangıç yaptı.

Güne 3.5350 TL'den başlayan dolar, ilerleyen dakikalarda 3.54 TL, euro ise 3.76 TL sınırını aştı.

Başbakan Yıldırım ekonomik tedbirler için tarih verdi

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ MECLİS YOLUNDA

DiÄŸer yandan BaÅŸbakan Binali Yıldırım, MHP ile yapılan anlaÅŸma sonrası anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸiyle ilgili ÅŸunları söyledi:

"Bir süreden beri çalışmalarını yürüttüğümüz kısıtlı, sınırlı anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸinde de belirli bir noktaya geldik. Onunla ilgili istiÅŸaremizi sürdüreceÄŸiz. Gözden geçirmeler devam ediyor. Karşılıklı arkadaÅŸlarımız görüşüyorlar. Gerek Sayın Devlet Bahçeli’ye gerek bize bu görüşmelerin sonucunu rapor ediyorlar. Bizden aldıkları yeni bilgilerle tekrar görüşüyorlar. Bu teklifi AK Parti grubu olarak verinceye kadar da bu görüşmeler devam edecek. Anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸinin bu hafta Meclis'e gelmesi için gayret gösteriyoruz"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.