Sosyal Medya

Güncel

Şemdilli Belediyesine de operasyon yapılıyor!

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Yüksekova Belediye Başkan Vekili Adile Kozay, bu sabah evine gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Evinde arama yapılan Kozay, Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, belediyede de arama başlatıldı.



Kozay, 15 Ekim 2015’te Belediye EÅŸ BaÅŸkanı Ruken YetiÅŸkin’in terör soruÅŸturması kapsamında görevden uzaklaÅŸtırılması ardından vekaleten belediye baÅŸkanlığına seçilmiÅŸti. Öte yandan polis sabah saatlerinde Hakkari’nin DBP’li Çukurca Ä°lçesi belediyesine de operasyon yaptı. Polisin belediyedeki aramaları sürüyor.

Belediye eÅŸ baÅŸkanları Servet Tunç ve Hilal Duman’ın da aralarında olduÄŸu dokuz kiÅŸi gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki iÅŸlemleri sürüyor. Bu arada, polis ekipleri belediye binasında arama yapıyor. Yüksekova ve Çukurca'nın ardından Åžemdinli ilçesinin DBP'li Belediye BaÅŸkanı Seferi Yılmaz'ın da gözaltına alındığı haberi basına yansıdı. Gözaltına alınan Yılmaz'ın emniyetteki iÅŸlemleri sürerken, polis ekipleri de belediye binasında arama yapıyor. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.