Sosyal Medya

Güncel

CHP'liler 15 Temmuz gazisini linç etti!

15 Temmuz gecesi vatanı ve milleti için terörist askerlerin kurşunlarına göğsünü siper ederek bacağından ve bileğinden vurulan Ahmet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılım sağladığı açılış töreninde linç edildi.



“OLAYLAR SIRASINDA 2 KOLUM DA KIRILDI”

“Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun AtaÅŸehir Örnek Mahallesine açılış töreni için geleceÄŸini duydum. Açılış öncesinde de sürekli Grup Yorum’un “DaÄŸlara gel” ÅŸarkısını çaldılar. Merak ettim ve mahallemize kadar gelmiÅŸ, gidip dinleyeyim diyerek açılış alanına gittim” diyen Ahmet Yılmaz, Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun konuÅŸması sırasında “Sahtekarlar!” diye bağırması üzerine linç edildiÄŸini ve olaylar sırasında 2 kolunun da kırıldığını belirterek açılış töreninde yaÅŸananları şöyle anlattı:

“HAKARETLER VE KÃœFÃœRLER SAVURARAK SALDIRDILAR”

“Tören alanı kalabalıklaÅŸmaya baÅŸlayınca, 15 Temmuz’da bacağımdan yaralandığımdan dolayı, fazla ayakta duramamam sebebiyle görevlilere gazi olduÄŸumu, ayağımdan yaralandığımdan dolayı da fazla ayakta kalamadığımı ve oturmam gerektiÄŸini belirttim. Ancak görevliler protokolde yer kalmadığını belirterek içeriye almadılar. Bende kaldırım kenarına oturup açılışın baÅŸlamasını bekledim. Kemal KılıçdaroÄŸlu konuÅŸması sırasında devletimizi ve milletimizi yok saydığını belirten sözler söylemesi ve tutuklu gazetecilerden kahramanmışçasına bahsetmesi, 15 Temmuz’da bu milletin canını ortaya koyarak mücadele ettiÄŸi FETÖ’yü savunurcasına konuÅŸması üzerine daha fazla söylediÄŸi yalanlara dayanamayarak “Sahtekârlar!” diye bağırdım. “Sahtekârlar!” diye bağırmam üzerine açılışa katılan CHP’ye mensup insanlar hakaretler ve küfürler savurarak saldırmaya baÅŸladılar. Olay sırasında 2 kolum kırıldı. Açılışta bulunan polisler müdahale etmeseydi çok daha ağır bir ÅŸekilde yaralanabilirdim. Polisler beni koruma altına alıp bir bina içerisine götürdüler. Olay üzerine CHP’den ÅŸikâyetçi oldum.”

Yılmaz, açılış töreninde çok sayıda basın mensubu bulunduğunu belirtti. 15 Temmuz gazimize yapılan linç girişiminin basına yansımamış olması da şaşırtıcı ayrıntılardan biri.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.