Sosyal Medya

Güncel

Esad Haleplilere broşür attı: Dünyanın umurunda değilsiniz!

Suriye ve Rus güçleri, Halep'in doğusunda yoğunlaştırdığı saldırılar öncesi 250 bin sivilin yaşadığı bölgeye havadan "Burayı terk edin, yoksa öleceksiniz. Dünyanın umurunda değilsiniz" yazılı uyarı broşürleri attı.



Halep'in doğusunda son günlerde yoğunluğu artan hava bombardımanı ve şiddetlenen çatışmalar çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesine neden oldu. Kadın, çocuk, yaşlı ayırmaksızın sivilleri katleden Rusya ve Suriye bu kez katliamları öncesi uyarı broşürleri dağıtarak halkı şehri terk etmeleri konusunda uyardı.
 
Halep'in doğusundaki çocuklar Esed Rejimi ve Rusya'nın ardı arkası kesilmeyen hava saldırıları sebebiyle ölüyor. Sadece ekim ayı içerisinde Halep'in doğusunda 22 çocuk havan ve roketatarla yapılan saldırılarla hayatını kaybetti. Halep'te Temmuz ayı sonlarında bir çok mahalleye atılan bomba bağlı oyuncaklardan dolayı bir çocuk hayatını kaybetmiş 7 çocukta yaralanmıştı.
 
DEAŞ bahanesi ile Suriye'de katliamını sürdüren Rusya ve Esed güçleri, kasım ayı başında Suriye'nin başkenti Şam'da muhaliflerin kontrolündeki Harestan bölgesinde Bunet el Müstakbel anaokulunu bombaladı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.