Sosyal Medya

Güncel

Kız öğrenci yurdunda korkutan yangında ölü yok denmişti; ama son gelen haber: 13 kaybımız var!

Adana'da kız yurdunda çıkan yangından kahreden son dakika haberi geldi. 8 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. İHA ölü sayısını 15 olarak geçti. Adana'nın Aladağ ilçesindeki bir kız öğrenci yurdunda yangın söndürüldü. Yangın sırasında panikleyen öğrenciler camlardan aşağıya atladı. Adana Valiliği yaptığı açıklamada 13 öğrencinin yaralandığını mahsur kalan kimsenin olmadığını duyurdu. Ancak 8 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.



Edinilen ilk bilgilere göre, Aladağ'da bir öğrenci yurdunda 19.30 sıralarında yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yaralıların olduğu ve bazı öğrencilere de ulaşılamadığı bildirildi.
 
KENDÄ°LERÄ°NÄ° AÅžAÄžIYA ATTILAR
 
Yangında alevler bir anda binayı sararken içeride bulunan öğrenciler korku içerisinde camlardan atlayarak canlarını kurtardı. Bazı öğrenciler bu sırada yaralandı. 
 
Olay yerine çok sayıda itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ve ambulanslar sevk edildi. Ekipleri söndürme çalışmalarını sürdürürken, 3 kız öğrenciye ulaşılamadı. Öğrencilerin binada mahsur kalmasından endeşi ediliyor.
aralanan öğrenciler hastanelere kaldırılırken, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.
 
VALİ AÇIKLAMA YAPTI
 
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Aladağ ilçesinde bir öğrenci yurdunda yangın çıktığını belirterek, "Olayda ilk belirlemelere göre 13 öğrencimiz yaralandı. İlk tespitlere göre yangında ölen yok." dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.