Sosyal Medya

Güncel

E-5'te trafik durdu

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, mesai bitimiyle birlikte trafik yoğunluğuna sebep oluyor. Bahçelievler'de bir TIR'ın üst geçide sıkışmasından dolayı E-5'te uzun araç kuyrukları meydana geldi.



İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış mesai bitiminde trafik yoğunluğuna neden olurken, Bahçelievler'de bir TIR'ın üst geçide sıkışması nedeniyle E-5'te uzun kuyruklar oluştu.

İstanbul'da günboyu aralıklarla devam eden sağanak yağış, akşam saatlerinde etkisini artırdı. Sağanak yağış nedeniyle mesai saati bitiminde trafik yoğunluğu yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi verilerine göre, kentte trafik yoğunluğu yüzde 80'lere ulaştı.

 


Ntv'nin haberine göre,Bahçelievler'den de bir kaza haberi geldi. E-5'te bir iş makinası taşıyan TIR, üst geçide takılınca uzun kuyruklar oluştu.

Olay Şirinevler E-5'te Topkapı istikametinde meydana geldi. İş makinesi taşıyan bir TIR, yüksekliği hesaplayamadı ve üst geçide takılarak sıkıştı. TIR'ı kurtarmak için görevliler seferber oldu. İş çıkış saati olması nedeniyle trafikte de uzun kuyruklar oluştu. Aracı kurtarma çalışmaları sürüyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.