Sosyal Medya

Güncel

Yalçın Akdoğan'dan: Gezi olaylarının arkasında FETÖ var

Başbakan Yardımcılığı başta olmak üzere önemli görevler üstlenen Yalçın Akdoğan, Hafta Sonu programına Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.



Akdoğan programda, demokratik açılım sürecinin bozulmasına ve gezi olaylarının şiddete dönüşmesine FETÖ yapılanmasının neden olduğuna dikkat çekti. Akdoğan ayrıca "Trump Gülen'i iade edebilir, umut var" dedi.

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in konuğu olarak gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

BaÅŸbakan Yardımcılığı baÅŸta olmak üzere önemli görevler üstlenen Yalçın AkdoÄŸan, Hafta Sonu programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. AkdoÄŸan programda, demokratik açılım sürecinin bozulmasına ve gezi olaylarının ÅŸiddete dönüşmesine FETÖ yapılanmasının neden olduÄŸuna dikkat çekti. FETÖ'nün herkese kumpaslar kurduÄŸunu belirten AkdoÄŸan, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın bunu tersine çevirdiÄŸini söyledi.  AkdoÄŸan, 17-25 Aralık sürecinde ve yıllardır bunu anlattıklarını vurgulayarak "Hükümet gereken adımları atmasaydı 15 Temmuz baÅŸarılı olurdu. AK Parti'nin verdiÄŸi mücadeleyle baÅŸarılı olamadılar" diye konuÅŸtu. 

Akdoğan ayrıca "Halk OHAL nedeniyle mağduriyet yaşamıyor" dedi.

Yeni çıkan kitabı "Asker Sivil Ä°liÅŸkileri ve Kumpastan Darbeye FETÖ" ile ilgili soruları da yanıtlayan AkdoÄŸan, "Gezi olaylarının arkasında da FETÖ var" dedi. 

AkdoÄŸan, ABD'de Trump'ın baÅŸkan seçilmesiyle ilgili soruya ise "Trump Gülen'i iade edebilir, umut var" diye cevap verdi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.