Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anlamlı tweet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü'ne ilişkin anlamlı tweetler attı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü'ne yönelik Twitter'dan açıklamalar yaptı.

"Cinsiyet temelli ayrımcılığın maÄŸduru kadınlarımız, bu muameleyi hiç haketmiyor" ifadelerini kullanan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, kadınların hakettiÄŸi deÄŸere ulaÅŸması için toplum olarak tüm görevlerin yerine getirilmesi gerektiÄŸine iÅŸaret etti.

Erdoğan'ın 25 Kasım'a ilişkin açıklamaları şöyle:

Cinsiyet temelli ayrımcılığın ve sebep olduğu şiddet ve eşitsizliğin mağduru kadınlarımız, bu muameleyi hiç ama hiç haketmiyor. Kadınların aile içi ve sosyal hayatta hakettiği yere ve değere ulaşması için toplum olarak tüm görevlerimizi yerine getirmeliyiz.

Başta kadına yönelik şiddet olmak üzere, kadınları ilgilendiren problemler çözülmeden, ülke olarak hedeflerimize ulaşmamız mümkün değildir.

İnanıyorum ki, geleceğin güvenli, huzurlu, adil ve müreffeh dünyasını, yerkürenin her köşesindeki kadınlarımızla birlikte kuracağız. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü'nün kadınları ilgilendiren tüm meselelerin çözülmesine vesile olmasını diliyorum.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü'nün kadınları ilgilendiren tüm meselelerin çözülmesine vesile olmasını diliyorum

İnanıyorum ki, geleceğin güvenli, huzurlu, adil ve müreffeh dünyasını, yerkürenin her köşesindeki kadınlarımızla birlikte kuracağız.

Başta kadına yönelik şiddet olmak üzere, kadınları ilgilendiren problemler çözülmeden, ülke olarak hedeflerimize ulaşmamız mümkün değildir.

Kadınların aile içi ve sosyal hayatta hakettiği yere ve değere ulaşması için toplum olarak tüm görevlerimizi yerine getirmeliyiz.

Cinsiyet temelli ayrımcılığın ve sebep olduğu şiddet ve eşitsizliğin mağduru kadınlarımız, bu muameleyi hiç ama hiç haketmiyor.

Irkçılık, ayrımcılık, yoksulluk, terör ve adaletsizlik gibi toplumsal sorunlar günümüzde malesef en çok aileleri ve kadınları etkiliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.