Sosyal Medya

Güncel

Nazlı Ilıcak, Zekeriya Öz'ü suçladı

Nazlı Ilıcak cezaevinden Nedim Şener'e not gönderdi ve bir zamanlar kartopu savaşı yaptığı Zekeriya Öz'ün kendisine kumpas kurduğunu söyledi



Posta gazetesi yazarı ve Odatv davası sanığı Nedim Åžener, FETÖ soruÅŸturması kapsamında tutuklanan Nazlı Ilıcak’ın cezaevinden gönderdiÄŸi notu köşesinde yayımladı.

Nota göre; Nazlı Ilıcak Odatv savcısı Zekeriya Öz’ün kendisine kumpas kurduÄŸunu belirtti.

Nedim Åžener’in köşesinden ilgili bölüm şöyle:

Nazlı Ilıcak, Zekeriya Öz'ü suçladı

KIZIYLA NOT GÖNDERDİ

Kızı, Aslı Ilıcak aracılığıyla cezaevinden gönderdiği not şöyle;

'Savcı Zekeriya Öz, Odatv iddianamesini hazırlarken, Soner Yalçın’da ele geçen belgeler arasında benim de ismimin yer aldığı not defteri dolayısıyla ifademe baÅŸvurmuÅŸtu. Bu notta benim gazeteci G.C. ile yakın bir münasebetim olduÄŸu ileri sürülüyordu.

ŞİKAYETÇİ OLACAĞIMI SÖYLEDİM

Ben böyle bir ÅŸeyin mümkün olmadığını, çok yakın arkadaşım G.C.'nin meslektaşım, eÅŸi C.’nin de arkadaşım olduÄŸunu ifade ettim. Bunun üzerine Zekeriya Öz, ‘Åžikayetçi misiniz?’ diye sordu. Ben de notta yazan gibi bir durumun olmadığını, bunun açıklığa kavuÅŸması için ÅŸikayetçi olacağımı söyledim.

TEK BENİM İSMİMİN YAZILDIĞINI GÖRDÜM

OdaTV iddianamesi 29 AÄŸustos 2011’de kamuoyu ile paylaşılınca, ‘Åžikayetçi’ olarak tek benim ismimin yazıldığını ve iddianamenin böyle hazırlandığını gördüm. Hemen avukatlarım aracılığıyla (O zamanlar Sabah’ta çalışıyordum. Oradaki avukatlar bakıyordu davalarıma) ÅŸikayetimden vazgeçtiÄŸimi bildirdim. Uzun uÄŸraÅŸlar sonucunda bu ancak 23 Ocak 2012’de gerçekleÅŸebildi.

BANA KUMPAS KURDUĞUNU ŞİMDİ ANLIYORUM

Savcı Zekeriya Öz’ün OdaTV soruÅŸturması için bana kumpas kurduÄŸunu ÅŸimdi anlıyorum. Küçücük bir nottan yola çıkarak aÄŸzımdan ‘Åžikayetçiyim’ lafını yakalayarak davayı üzerime yıkmıştır.'

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.