Sosyal Medya

Güncel

Van'da yine deprem oldu!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Özalp ilçesinde saat 19.40'ta 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin derinliğinin 3.04 kilometre olduğu belirtildi.



Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Van'ın Özalp ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Türkiye'deki son depremler de haberimizde...
Van'ın Özalp ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
Van'ın Özalp ilçesinde 4,1 ve 4,6 büyüklüğünde iki deprem daha meydana gelmişti.
 
TÃœRKÄ°YE'DEKÄ° SON DEPREMLER 
Türkiye'de ve dünyada her gün çok sayıda deprem meydana geliyor. Yeryüzündeki depremler her saniye gerçekleşmektedir. Bu depremlerin bir kısımı hiç hissedilmeyecek kadar küçük olur. Ancak teknoloji sayesinde depremin büyüklüğü ne olursa olsun kayıt altına alınebiliyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Türkiye'de son depremlerin tamamını takip ediyor ve verilerini kayıt altına alıyor. Bu verilere göre olası deprem durumlarına yönelik önlemler alınabiliyor.
 
Türkiye'de yaÅŸanan depremlerin nerede ve nasıl gerçekleÅŸtiÄŸini, büyüklüğünü, ÅŸiddetini, depremin yerin kaç km derinliÄŸinde gerçekleÅŸtiÄŸini alttaki linkten öğrenebilirsiniz. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.