Sosyal Medya

Güncel

ABD, Türkiye'yi vurdu iddiası!

Milat Gazetesi Köşe yazarı ve Yazı İşler Müdürü Erdal Şimşek, Esed rejimi tarafından vurulduğu söylenen Türk birliklerinin aslında ABD tarafından vurulduğunu iddia etti.



Suriye'de Esed rejiminin güçleri tarafından vurulduğu iddia edilen Türk birliklerinin, aslında ABD tarafından vurulduğu iddia edildi. Milat Gazetesi Yazarı ve Yazı İşleri Müdürü Erdal Şimşek, Türkiye tankını radarda görebilecek elektronik kodun sadece ABD'nin elinde olduğunu ifade ederek, "Türk tankını vurduğu iddia edilen Albatros uçağı sadece eğitim uçağıdır. O uçakta Türk tankını vuracak teçhizata sahip değildir.Albatros bizim F4'lerden daha ilkeldir.
 
Türk elektronik kalkanını yırtabilecek donanıma sahip deÄŸildir" dedi. Ayrıca ÅžimÅŸek, ABD'nin iÅŸin ortaya çıkmaya baÅŸlamasıyla daha önce yaptığı gibi pardon deyip olayı üstlenebileceÄŸini söyledi. ABD'nin elinde kendi uçaklarını baÅŸka ülkenin uçağıymış gibi gösterebilcek bir teknoloji olduÄŸunu da belirten ÅžimÅŸek "Yani; ABD jetlerinin farklı ülke keÅŸif uçaklarının kodlarını taklit ile radarları aldatabileceÄŸine dair delil var.TuzaÄŸa dikkat'' diye konuÅŸtu. 
 
Amaç aramızı açmak
 
Türkiye yapıcalan bu saldırının amacının Türkiye ve Rusya'nın arasını açması plandığını ifade eden Şimşek "Türkiye'nin Rusya ile ilişkilerini arttırmasıyla böyle bir saldırı ile Türkiye'ni Rusya ile olan ilişkileri bozulmaya, zedelenmeye çalışılıyor" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.