Sosyal Medya

Güncel

Devlet Bahçeli'den AP'nin kararına tepki

MHP Lideri, Avrupa Parlamentosu'nun aldığı kararın pişkince ve art niyetli olduğunu söyledi.



MHP Genel BaÅŸkanı Devlet BahçeliAvrupa Parlamentosu'ndan Türkiye ile ilgili çıkan karara Twitter hesabından tepki gösterdi.

AP'nin aldığı kararın piÅŸkince alındığını söyleyen MHP Lideri, "Bu temelsiz ve omurgasız kararı telin etmektedir." dedi.

AP TASARIYI PÄ°ÅžKÄ°NCE KABUL ETTÄ°

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

Sarsıcı olaylar birbirini izliyor ve Türkiye çok cephede sürdürdüğü varlık-birlik mücadelesinin altında kalmamak için çalışıyor, çabalıyor. Ancak bu mücadele esnasında gerek muhasım odakların gerekse de muasır olduÄŸunu iddia eden ülkelerin muhasarasıyla boÄŸuÅŸuyor.

Avrupa Parlamentosu, Türkiye’nin AB ile devam eden müzakerelerinin geçici olarak dondurulmasını tavsiye eden tasarıyı piÅŸkince kabul etti. Siyasi mahiyetli ve hukuken baÄŸlayıcılığı olmayan bu skandal karara 479 parlamenter evet, 37’si hayır, 107’si de çekimser oy kullandı.

TEMELSÄ°Z VE OMURGASIZ KARAR..

AP, terörizme yakasını kaptırdı. Türkiye’ye samimiyetsiz ve soÄŸuk bakışını tescil ettirdi. Ve art niyetini tekrar gözler önüne serdi. Türk milleti, AP’nin kararını reddetmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi de bu temelsiz ve omurgasız kararı telin etmektedir.

AP'DEKİ TÜRK KÖKENLİ VEKİLLER

Avrupa, veba salgınından sonra ikinci kez büyük ve acınası bir hastalığa tutulmuÅŸtur. Bu vahim hastalık terör örgütlerinden bulaÅŸmıştır. Avrupa ülkelerinde görev yapan Türk kökenli 147 parlamenterin AP’nin kararına göstermeleri gereken tepkileri de önemli hal almıştır.

Türkiye’nin haysiyetiyle oynamaya kalkışan, ülkemizi karalamaya yeltenen ÅŸarlatanlığa Türk kökenli parlamenterlerin itirazı olmalıdır. Ve bu itiraz hemen yapılmalıdır. KimliÄŸini kaybetmemiÅŸ, doÄŸduÄŸu toprakları unutmamış kardeÅŸlerimizin sesini duymak en tabii hakkımızdır.

AP’nin Türkiye’yi suçlayan, yargılayan ahlaksız kararı konuÅŸulurken, gücünü Avrupa ülkelerinden alan terör örgütleri de boÅŸ durmamaktadır.

ADANA'DAKİ TERÖR SALDIRISI

Adana’da sabah saatlerinde, Valilik makam giriÅŸine yakın bir yerde bomba yüklü bir araç patlatılmış, iki vatandaşımız hayatını kaybetmiÅŸtir.

Ayrıca 33 kiÅŸi de yaralanmıştır. Bu terör saldırısını ÅŸiddetle, nefretle lanetliyor, ÅŸehit olan kardeÅŸlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil ÅŸifalar diliyorum. Adana’ya kurulmak istenen terör tuzağı tutmaz, inanıyorum ki, Adanalılar hainleri ÅŸaÅŸkına çevirecektir.

DiÄŸer yandan, Fırat Kalkanı Harekatı’nda üç ay geride kalırken, sınır ötesinden kara haberler de gelmeye devam etmektedir. Sabaha karşı, katiller tarafından düzenlenen hava saldırısında, 3 Mehmedimiz ÅŸehit, 1’i ağır olmak üzere 10’nu da yaralanmıştır

ARTIK OK YAYDAN ÇIKMIŞTIR

Åžehitlerimize Allah rahmet, ailelerine, milletimize, silah arkadaÅŸlarına sabır ve baÅŸsaÄŸlığı; yaralılara da ÅŸifa diliyorum. Türkiye’nin milli bekasını güvenceye almak, sınır emniyetini tesis etmek için yaptığı operasyonlar meÅŸrudur, haklıdır ve vazgeçilmemelidir. Artık ok yaydan çıkmıştır. Milletimizi ve vatanımızı tehdit eden terör örgütleri her nerede iseler bulunup yok edilmelidir. Kaçış yoktur.

MHP, Türk milletinin kuyusunu kazanlara, intikam kuyruğuna girenlere düşmandır, bunlara karşı devlet ve milletiyle yan yanadır."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.