Sosyal Medya

Güncel

Trump'ın başkan olduğunu 2020 yılına kadar bilmeyecek!

ABD'nin Georgia eyaletinde yaşayan Joe Chandler adlı bir Amerikalı, 8 Kasım'da düzenlenen ve Cumhuriyetçi Donald Trump'ın kazandığı seçimlerin sonuçlarını halen bilmiyor. Bunun için çok özel önlemler alan Chandler, üstüne astığı uyarı levhasına da 'Kimin kazandığını bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum. Lütfen söylemeyin' yazdı.



ABD'de yaklaşık iki hafta önce gerçekleşen başkanlık seçimlerinin sonuçlarını öğrenmek istemeyen Joe Chandler, 2020'ye kadar bu amacı doğrultusunda yaşamak istiyor.
 
Chandler'ın bu kararı alma hikayesi ise şu şekilde; Uzun seçim sürecinden yorulan Chandler, 9 Kasım'ın ilk ışıklarında, seçimin sonuçlarını öğrenmeden yatmaya karar verdi. Sonuçlara 'sabah bakarım' diyen Chandler, ertesi gün ise evde kalıp çalıştı.
 
Today Show'a açıklamada bulunan Chandler, "Tek isteÄŸim kendime 24 saat boyunca cehaletin mutluluÄŸunu yaÅŸatmaktı" dedi. Ancak gün geçtikçe 'cehalet balonu'nun çok keyifli olduÄŸunu gören Chandler, boynuna söz konusu uyarıyı asmaya karar verdi. 
 
HEDEFÄ° 2020
Habertürk'te yer alan habere göre dışarıda çok fazla vakit geçirmeyen Chandler, çıktığında da kulağına kulaklıklarını takıp boynuna tabelasını astığını ve insanların da buna çok saygılı davrandığını anlattı.
 
Asıl hedefinin 2020'ye kadar sonuçları öğrenmemek olduÄŸunu belirten Chandler, bunun gerçekçilikten uzak olduÄŸunu da farkında olduÄŸunu vurguladı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.