Sosyal Medya

Güncel

Fatih Erbakan'dan FETÖ-MOSSAD açıklaması

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "FETÖ bizzat Mossad'ın, CIA'in emriyle Türkiye'de askeri kalkışma yapmaya kalktı" dedi.



Erbakan Vakfı Genel BaÅŸkanı Fatih Erbakan, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe giriÅŸimine iliÅŸkin, "Adamlar bizzat Mossad'ın, CIA'in emriyle Türkiye'de askeri kalkışma yapmaya kalktı. Aynen Erbakan Hocamızın söylediÄŸi gibi siyonizmin askeri oldular." dedi.

Arap Baharı'nın Ä°slam ülkelerinde coÅŸkuyla karşılandığını belirten Fatih Erbakan, eski BaÅŸbakan Necmettin Erbakan'ın Arap Baharı hakkındaki görüşleri sorulduÄŸunda "Arap Baharı dedikleri olay, dünya siyonizminin yeni dönemdeki kadro deÄŸiÅŸtirme operasyonudur. Bundan hiçbir hayır gelmez" yanıtını hatırlattı ve Erbakan, bu sözün bugün doÄŸru çıktığını belirtti.

"SÄ°YONÄ°ZMÄ°N ASKERÄ° OLDULAR"

Necmettin Erbakan'ın Türk halkını FETÖ'ye karşı da uyardığına dikkati çeken Erbakan, "Bundan 20-30 sene evvel Erbakan Hocamız 'bunların sohbetlerine, dersine, dershanesine, okuluna çocuklarınızı gönderirseniz bu çocuk ilerde siyonizmin askeri olur.' derdi. O dönemde bu sözleri duyanlar içlerinden bir şey diyemezlerse bile Erbakan Hocayı yadırgıyorlardı.

İşte 15 Temmuz gecesi gördük. Adamlar bizzat Mossad'ın, CIA'in emriyle Türkiye'de askeri kalkışma yapmaya kalktı. Aynen Erbakan Hocamızın söylediği gibi siyonizmin askeri oldular."dedi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.