Sosyal Medya

Coğrafyamız

Erdoğan posteriyle dünyaya mesaj!

Fırat Kalkanı Harekatı ile terörist gruplardan temizlenen Cerablus'ta hayat normale dönüyor. Türkiye sevgisi ise zirve yaptı.



GüvenliÄŸinin Ã–SO tarafından saÄŸlandığı kentte, duvarlara asılan afiÅŸler halkın Türkiye sevgisini ortaya koyarken, bir afiÅŸ ve bölgenin güvenliÄŸini saÄŸlayan tugaya verilen isim dikkati çekti.

Türkiye'nin 24 AÄŸustos'ta baÅŸlattığı Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütleri DEAÅž ve PYD'den temizlenen Cerablus'ta halk, günlük yaÅŸamını sürdürüyor.



Özgür Suriye Ordusu tarafından güvenlik kontrolü sağlanan kentte, halk her fırsatta Türkiye'ye teşekkür ediyor. Türk yardım kuruluşlarının ve Türkiye'nin çabalarıyla hayatın normalleştiği Cerablus sokaklarında Türkiye'ye duyulan sevgi ve muhabbetin işaretleri ise dikkat çekiyor.

DİKKAT ÇEKEN İSİM

ÖSO'ya baÄŸlı “Sultan Süleyman Åžah Tugayı" tarafından koruması saÄŸlanan bir bölgede duvara asılan CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın fotoÄŸrafının yer aldığı afiÅŸ dikkat çekerken, tugayın ismi de Cerablusluların Türkiye sevgisinin bir diÄŸer göstergesi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.