Sosyal Medya

YaÅŸam

Özel harekat affetmedi! Rezidansa baskın

İstanbul'da cinayet ve yaralamaların da arasında bulunduğu 16 olayı gerçekleştiren A.T, Bahçelievler'de kaldığı rezidansta yakalandı. Operasyona Özel Harekat polisleri de katıldı.



Avcılar, Ambarlı'da 8 Ekim günü O.A., kimliÄŸi belirsiz bir kiÅŸi tarafından silahla vuruldu. Aynı gün bir iÅŸyerine silahla ateÅŸ açıldı. Avcılar Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili çalışma baÅŸlattı. Her iki saldırıyı da A.T. isimli şüphelinin yaptığı belirlendi.

POLÄ°S ARARKEN YÄ°NE SALDIRDI

Polis A.T.'yi ararken, saldırgan yine Avcılar'da bir iÅŸyerine kaleÅŸnikof tüfekle saldırı düzenlendi. Saldırgan 6 Ekim’de Büyükçekmece'de bir kiÅŸiyi daha yaraladı. Şüphelinin, 26 Eylül'de Esenyurt'ta bir yaralama olayına daha karıştığı tespit edildi. Polisin araÅŸtırmalarında A.T.'nin geçmiÅŸte iÅŸlediÄŸi 2 cinayet, 2 yaralama, 1 uyuÅŸturucu madde ticaretinin de aralarında bulunduÄŸu 8 suçtan da  arandığı belirlendi.

REZÄ°DANSTA BASILDI

Avcılar Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin peÅŸine düştüğü şüphelinin Bahçelievler'de bir rezidansta saklandığı tespit edildi. Suç makinesi olan saldırganın yakalanması için Organize Suçlarla Mücadele ve Ã–zel Harekat Åžube Müdürlüğü'nden destek istendi.

Ekipler, önceki gün saat 13.10'da rezidansa girdi. Polisi gören A.T. kaçmaya çalıştı. Ancak çevre güvenliÄŸini alan polislerine elinden kurtulamadı. Adrese giren ekipler, dairedeki 2 kiÅŸiyi daha gözaltına aldı. Yapılan aramalarda kullanıma hazır uyuÅŸturucu ve 12 fiÅŸek ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli Avcılar Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.