Sosyal Medya

Güncel

AB'ye ÅŸehit kaymakam sorusu

15 Temmuz'da Meclis'in F-16'larla bombalanması ve masum halkın üzerine ateş atılmasına sessiz kalan AB şaşırtmadı. Derik Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Kaymakam Fatih Safitürk'ün PKK'lıların şehit etmesine ses çıkarmadı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kaymakam Safitürk şehit olduktan sonra AB'ye sert tepki gösterdi.



HDP'li vekiller PKK ile olan ilşkilerinden dolayı yargı tarafından ifadeye çağrılmasına rağmen diretmelerinin sonucunda gözaltına alınarak tutuklanmışlardı. Terör destekçilerinin tutuklnamasına tepki gösteren AB ülkeleri yaptıkları peş peşe açıklamalarla asıl niyetlerini ortaya koydular. AB ülkelerinin Büyükelçileri HDP'li vekiller tutuklandıktan sonra grup toplantısına giderek bu vekillerin sırasına oturmuş adeta teröre ve detekçilerine arkanızdayız mesajı vermişlerdi.

15 TEMMUZ'A SESSİZ KALIP HDP/PKK'NIN PEŞİNE TAKILANLAR...

15 Temmuz'da Meclis'in F-16'larla bombalanması ve masum halkın üzerine ateÅŸ atılmasına sessiz kalan AB ÅŸaşırtmadı. Derik Belediye BaÅŸkanlığı'na kayyum olarak atanan Kaymakam Fatih Safitürk'ün PKK'lılar tarafından ÅŸehit edilmesine de ses çıkarmadı.

BAÅžKAN ÅžAHÄ°N'DEN AB'YE ZOR SORU

Derik Kaymakamı Safitürk yaralandıktan sonra tedavi için Gaziantep'e getirilmiş ve burada şehit olmuştu. Safitürk'ü ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehit olduktan sonra ise AB'ye sert tepki gösterdi.

SIRALARA DÄ°ZÄ°LENLER...

Åžahin, "15 Temmuz'da ses çıkarmayıp PKK'ya dokunulunca sıralara dizilen Büyükelçiler Derik Kaymakamı Muhammed FatihSafitürk ÅŸehit oldu. Neredesiniz?" ÅŸeklinde bir soru yöneltti.

 fatma_2

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.