Sosyal Medya

Güncel

Akın Öztürk'ün eski emir subayına gözaltı

Kayseri merkezli olarak FETÖ yönelik operasyonda gözaltına alınanlar arasında eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve Yüksek Askeri Şura üyesi Orgeneral Akın Öztürk’ün eski emir subayı da var.



Kayseri merkezli olarak FETÖ yönelik haklarında gözaltı kararı verilen 79 kiÅŸi için bu sabah 11 ilde operasyon baÅŸlatıldı. Gözaltına alınanlar arasında eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve Yüksek Askeri Åžura üyesi Orgeneral Akın Öztürk’ün eski emir subayı da var.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan 'FETÖ' operasyonu kapsamında eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve Yüksek Askeri Şura üyesi Orgeneral Akın Öztürk'ün emir subayı da gözaltına alındı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Åžube Müdürlüğü (TEM) baÅŸlattıkları operasyonda, Kayseri’nin yanı sıra Ä°stanbul, Ankara, Bursa, Elazığ, Yozgat, Konya, Bitlis, Adıyaman, Sakarya ve Aksaray’da yürütülüyor.

Operasyonda, aralarında FETÖ’nün Sosyal Güvenlik Kurumu sorumlusu ve bir noterin de bulunduÄŸu 79 kiÅŸi için gözaltı iÅŸlemi yapılırken evleri ve iÅŸyerleri de aranıyor.

Akın Öztürk'ün emir subayı da gözaltına alındı

Bu arada 15 Temmuz kalkışmasının sorumluları arasında yer aldığı gerekçesiyle tutuklanan eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve Yüksek Askeri Åžura üyesi Orgeneral Akın Öztürk’ün, Kayseri’de Tümgeneral rütbesiyle görev yaptığı sırada emir subaylığını yapan emekli astsubay A.Ãœ. de gözaltına alındı.

Emekli astsubay A.Ãœ.’nün darbe gecesi Akın Öztürk ile yaptığı görüşmeler nedeniyle Terörle Mücadele Åžubesi ekipleri tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.