Sosyal Medya

Güncel

Tombili'nin çalınan heykeli bulundu

Kadıköy’de kaldırım taşında verdiği pozla fenomen olan ve öldükten sonra heykeli dikilen Tombili’nin çalınan heykeli, hırsızlar tarafından geri getirildi. Tombili’nin heykeli gece saatlerinde hırsızlar tarafından geri bırakılırken, olayı fark eden mahalle sakinleri Tombili’nin heykelini belediye görevlilerine teslim etti.



Kadıköy'de bir kaldırım taşında verdiği pozuyla fenomen haline gelen şişman kedi Tombili'nin çalınan heykeli bulundu.
 
2 GÜN ÖNCE ÇALINDI
Kadıköy’de kaldırım taşında verdiÄŸi pozla tüm Kadıköylülerin sevgisini kazanan Tombili’nin 1 AÄŸustos’ta öldükten sonra heykeli dikilmiÅŸti. Kadıköy Ziverbey kaldırımına 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde heykeli dikilen Tombili’nin 2 gün önce kimliÄŸi belirsiz kiÅŸiler tarafından heykeli çalınmıştı.
 
GECE SAATLERÄ°NDE GERÄ° BIRAKTILAR
Çevre sakinlerinin üzülmesine neden olan olayın ardından bugün olumlu bir geliÅŸme yaÅŸandı. Hırsızlar, gece saatlerinde Tombili’nin heykelini bırakarak kaçtı. Olayı fark eden vatandaÅŸlar, Tombili’nin heykelinin bırakılmasına çok sevindi ve fotoÄŸraflarını çekti. Daha sonra Kadıköy Belediyesi’ni arayan vatandaÅŸlar, Tombili’nin heykelini görevlilere teslim etti. Görevliler tarafından teslim alınan Tombili’nin heykelinin restore çalışmasından sonra tekrar dikileceÄŸi öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.