Sosyal Medya

Kürsü

Racon kesen sonucuna katlanır - Ali Sali



GeçtiÄŸimiz haftanın en önemli hadisesiydi HDP’li milletvekillerinin tutuklanması. ABD baÅŸkanlık seçimi de galiba Türkiye dışında Amerika da dâhil pek ciddiye alınmıyor! ABD seçimlerine Türk televizyonları ve Türk gazeteleri kadar yer ve zaman ayıran televizyon ve gazete yok gibi görünüyor! BaÅŸkanın kim olacağının bizim açımızdan öyle fazla bir önemi de yok. Sonuçta ikisi de Ä°slâm düşmanı, ikisi de bağımsız ve Müslüman Türkiye istemiyor! Bizim için deÄŸiÅŸen bir ÅŸey yok yani.

HDP’li milletvekillerinin tutuklanması üzerine dünya ayaÄŸa kalktı neredeyse! Dünya dediysek siz bunu ABD-AB-Ä°ngiltere-Almanya gibi ülkeler olarak anlayın! Bu ülkelerin hepsi de terör baronudur, terör örgütlerini ÅŸirket gibi kullanırlar. Onun için de bağımsız ve Müslüman Türkiye, onların bu topraklardaki maÅŸalarına, bu topraklardaki peçetecilerine karşı bir hareket baÅŸlattığında hemen bağırmaya baÅŸlarlar:DÄ°KTATÖR. Hemen hatırlayın PKK’nın siyasî uzantısı partinin milletvekilleri tutuklanır tutuklanmaz AlmanBild gazetesinin attığı manÅŸeti: DÄ°KTATÖR.

Alman Bild gazetesi belki bilmeyenleriniz vardır Axel Springer ÅŸirketi tarafından çıkarılan bir gazetedir. Axel Springer ÅŸirketi her hal ve ÅŸartta Ä°srail’in çıkarlarını savunmayı, Ä°srail çıkarlarına hizmet etmeyi ÅŸirket kuralı haline getirmiÅŸ bir ÅŸirkettir! Ä°ÅŸte bu Axel Springer Türkiye’de Aydın DoÄŸan’ın ÅŸirket ortağıdır. Bu manÅŸetin atılmasını temin eden Kai Diekmann aynı zamanda Aydın DoÄŸan’ın Hürriyet gazetesinin yönetim kurulu üyesidir. Kai Diekmann’ın CIA için çalışan bir satılmış gazeteci olduÄŸunu yazmıştı Udo Ulfkotte! Daha ne olsun? Bu arada Hürriyet gazetesinin 20 yıl genel yayın yönetmenliÄŸini yapan ErtuÄŸrul Özkök de arada bir Alman Bild gazetesinde köşe yazar! Ãœstelik Bild gazetesindeki köşesinde PKK’dan “radikal Kürt partisi” olarak bahsetme basiretini göstermiÅŸti! Dikkatinizi çekerim terör örgütü deÄŸil, radikal bir parti olarak görüyor PKK’yı ErtuÄŸrul Özkök! Oysa Türkiye yıllardır PKK’nın bir terör örgütü olduÄŸunu kabul ettirmek için batı ülkelerinde ne terler döküyor! Kai Diekmann’ı, ErtuÄŸrul Özkök’ü aklımıza getirince Hürriyet gazetesinin neden hiçbir batı ülkesini, özellikle de ABD ve Ä°srail’i asla eleÅŸtirmediÄŸini anlayabiliyoruz! Hele Axel Springer ÅŸirketinin Aydın DoÄŸan’ın ortağı olduÄŸunu da aklımıza getirince bizim için hiç de sürpriz olmuyor Hürriyet gazetesinin bu tavrı! Sonuçta bu ÅŸirket Ä°srail’in çıkarlarını korumayı bir ÅŸirket kuralı getirmiÅŸ bir ÅŸirkettir! Daha ne bekleyebilirsiniz ki!

Alman Bild gazetesinin Diktatör manÅŸeti atması, ya da ABD-AB’nin ayaÄŸa kalkması öyle pek önemli deÄŸil de Türkiye sınırları içinde icra-ı faaliyet eyleyen tırnak içinde bazı “Ä°slâmcılar” ne demeye demokrasi, hukuk falan demeye kalkıyorlar, onu anlamakta zorlanıyor insan! Sanki bu ülkede yaÅŸamıyorlar, sanki bu terör partisinin eÅŸ baÅŸkanı meydan okuyarak “sıkıysa gelip alın bizi” dememiÅŸ, Devlet’e racon kestiÄŸini görmemiÅŸ gibi demokrasi falan diyorlar! Yahu bu terör partisinin milletvekilleri deÄŸil miydi “Ä°fadeye kendi rızamızla gelmeyeceÄŸiz, bizi ifadeye ancak zorla götürebilirsiniz” diyenler! Devlete meydan okudular, adeta racon kestiler! Åžimdi de kestikleri raconun sonucuna katlanıyorlar, daha doÄŸrusu katlanmak zorundalar. Fakat onların yerine aÄŸlamak, onların yerine avazı çıktığı kadar bağırmak bizim tırnak içinde bazı “Ä°slâmcılarımız”a kalmış! Terör partisinin tutuklanan üyeleri yerine bizimkiler aÄŸlıyor, bizimkiler bağırıyor! Artık kime ÅŸirin gözükmek istiyorlarsa! Bunu bizim bilmemiz mümkün deÄŸil tabii ki!

Terör partisinin milletvekilleri arkalarına aldıkları ABD-AB gibi devletlere, PKK-PYD gibi terör örgütlerine güveniyorlar da racon kesiyorlardı! Bizim tırnak içinde bazı “Ä°slâmcılarımız” kime güveniyorlar acaba?

Kaynak: DiriliÅŸ Postası / Ali Sali

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.