Sosyal Medya

Güncel

Oslo süreci ihanet değildir, kanın durdurulması için yapılmıştır

Eski MİT Müsteşarı Emre Taner, Darbe Girişimini Araştırma Komisyonuna konuştu. Taner, "Oslo süreci ihanet değildir. Bunu söyleyenler yanılır, kanın durması için yapılmıştır." ifadelerini kullandı.



Eski MİT Müsteşarı Emre Taner( 2005-2010) FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Komisyonda "Oslo süreci ihanet değildir. Bunu söyleyenler yanılır, kanın durması için yapılmıştır." ifadelerini kullandı.
 
OYUNCAK YAPILMASIN DÄ°YE GÄ°RDÄ°K
Eski MÄ°T MüsteÅŸarı Emre Taner “Çözüm sürecinin bozulmasında FETÖ’nün etkisi var mıdır?” sorusuna ÅŸu yanıtı verdi:
 
“Oslo sürecine, yabancılar Kürt meselesini oyuncak yapmasın diye girdik. Ne kadar yabancı varsa PKK ile iç içe. Uluslararası konferansa gidecekler. ‘Olmaz’ dedim. ‘Devreye girmemiz lazım. Biz bu grupla baÅŸ baÅŸa kalmalıyız’ dedim. BaÅŸkalarına bırakmayalım. Oslo’ya da bu yüzden gidildi. Oslo bir ihanet deÄŸildir. Oslo bir kanın durdurulması için yapılmış bir hadisedir. Gizli servisler mayınlı bölgeye girer, mayını temizler, peÅŸinden de siyaset girer.
 
"NE BÄ°R PROTOKOL NE BÄ°R ANLAÅžMA VAR"
Ne bir protokol ne de bir anlaÅŸma vardır. Oslo’yu, bu çözümün olmasını istemeyenler sızdırdı. Oslo’da masa başında oturanlar böyle oturuyor. Norveç, Ä°ngiliz Gizli servisi hattını baÄŸlamış. Bizim koparıp almak isteyiÅŸimizin nedeni bu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.