Sosyal Medya

YaÅŸam

Vicdansız anne yeni doğan bebeğini çöpe attı

Esenyurt'ta annesi tarafından çöp konteynerine atılan yeni doğmuş bebeği kağıt toplayıcısı buldu.



Dün akÅŸam saatlerinde Esenyurt’ta bir kadın, poÅŸet içerisinde getirdiÄŸi yeni doÄŸmuÅŸ bebeÄŸini çöp konteynerine atarak kaçtı.

KAĞIT TOPLAYICISI BEBEĞİ ÇÖPTE BULDU

Bir süre sonra kağıt toplayıcı, konteyneri karıştırırken çocuğu fark etti ve çevredekilerden yardım istedi. Vatandaşlar yardıma koştu ve çocuğu battaniyeye sararak bir iş yerine götürdü. Durum polise ve sağlık ekiplerine bildirildi.

ÇOCUK HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuğa ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra hemen Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Vicdansız anne yeni doğan bebeğini çöpe attı

BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Hastanede yeni doÄŸan yoÄŸun bakım ünitesinde alınan bebeÄŸin saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu bildirildi. BebeÄŸe ilk müdahaleyi gerçekleÅŸtiren Esenyurt Devlet Hastanesi Yeni DoÄŸan YoÄŸun Bakım sorumlu hekimi Uzm. Dr. Åžeyhmus Çelik, “BebeÄŸimizin göbeÄŸi baÄŸlamadan getirilmiÅŸ, açık tutulmuÅŸ. Bu durum bebekte kan kaybına sebep olabilirdi. Biz hemen bütün tetkiklerini ve aşılarını yaptık. Åžu an antibiyotik vermeye de baÅŸladık, genel durumu iyi. BebeÄŸimiz ÅŸu an 3 kilo 70 gram ağırlığında. Çok şükür ki bu göbek bağından dolayı bir kan kaybı olmamış eÄŸer olsaydı bu bebeÄŸin ölümüne sebep olabilirdi ve sanırım bu, o amaçla yapılmış” dedi.

Vicdansız anne yeni doğan bebeğini çöpe attı

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.