Sosyal Medya

Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu:'Kimse beni alamaz dersen böyle alırlar'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.



Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gazetecilere tutuklanan HDP'lilere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avrupa ülkelerinin PKK'ya büyük destek verdiğinin altını çizen Çavuşoğlu, HDP'li vekil ve belediyelerin de PKK'ya destek verdiğini, fondan aktarılan paraların PKK'ya gönderildiğini, belediyelere ait iş makinalarının mayın ve hendek kazmak için kullanıldığını vurguladı.

''ZAMANINDA GÄ°TSELERDÄ°''

ÇavuÅŸoÄŸlu ayrıca HDP'li vekillerin daha önce hukuku tanıyarak gidip ifadelerini vermiÅŸ olmaları gerektiÄŸini hatırlatarak, ''KeÅŸke zamanında gitselerdi. Zamanında sen gitmezsen böyle seni götürürle ve seninle ilgili kararlar da verirler.'' dedi.

İşte Bakan Çavuşoğlu'nun o açıklamaları;

PKK'ya para toplayan zorla düğünlerde gelinle damadın yanında PKK'ya da para toplamak için başka kutu açılır veya torba konulur. İş adamlarından zorla para toplanır. Son zamanlarda PKK'lı teröristler Avrupa'ınn önemli şehirlerinde kampanya yapıyorlar.

Terör örgütünün paçavralarıyla sözde liderlerinin posterleriyle provokasyon yapıyorlar. Avrupa ülkelerinin çoğu malesef PKK'ya çok büyük destek veriyor. Şimdi onların kalkıp bize hukuk dersi vermesini kabul etmiyoruz. Herkes gibi onlar da yargının önünde ifadesini verecek. Yargı kararı verecek.

KÄ°MSE BENÄ° Ä°FADE ALMAYA GÖTÃœREMEZ DERSEN GELÄ°R ALIRLAR 

Sen kimse beni ifade almaya götüremez dersen gelir seni alırlar ve seninle de ilgili kararlar verirler. Keşke gitselerdi zamanında ifadelerini verselerdi ve yargının kararına saygı duyacaklarını söyleselerdi.

Milletin hizmetine sunulan yani millete hizmet etmek için alınan iş makinaları PKK'nın elinde bomba yerleştirmek için mayın yerleştirmek için hendek kazmak için kullanıldı. Devlet buna sessiz mi kalacaktı? Elbette devlette gereğini yapacak ve milletin bölünmez bütünlüğünü tesis edecektir. İnşallah bundan da ders alırlar.

Bundan sonra Türkiye kanunlarını bunlar Meclis'te yapılıyor hepsi bunu iyi biliyor. Böylece Türkiye mahkemelerini de tanımaları gerektiÄŸini de öğrenirler.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.