Sosyal Medya

Güncel

Cumhuriyet'ten skandal manÅŸetler!

HDP operasyonundan sonra Cumhuriyet attığı manşetlerle skandala imza attı...



Türkiye’nin kardeÅŸliÄŸini hedef alan terör örgütlerine, açıktan destek veren vekillerin gözaltına alınmasını seçilmiÅŸlere operasyon ÅŸeklinde vermek PKK/HDP’ye destek haberidir. 

Bu baÅŸlık atılırken, Figen YüksekdaÄŸ’ın “Sırtımızı PYD'ye dayıyoruz”, Selahattin DemirtaÅŸ’ın “PKK terör örgütü deÄŸildir”, HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'ın, “PKK sizi tükürüğüyle boÄŸar” sözlerine destek verilmesidir.

Yapılan operasyondan hemen sonra Pervin Buldan’ın Türkiye’yi tehdit ettiÄŸi sözünü manÅŸete taşıyan Cumhuriyet, bu suça ortak olmuÅŸtur. "Yarın Türkiye için çok geç olabilir" cümlesi Türkiye Cumhuriyeti Devletini tehdit etmektir. 

Operasyonun Cumhuriyette panik havası oluÅŸturduÄŸu manÅŸetlere taşınan haberlerden ve atılan baÅŸlıklardan anlaşılıyor. Atılan baÅŸlıklara PKK/HDP/Cumhuriyet gazetesi birlikteliÄŸini gözler önüne seriyor. 

PKK ile birlikte hareket eden vekillere yönelik operasyondan hemen sonra Diyarbakır’da yaÅŸanan hain saldırıyı, “Diyarbakır BaÄŸlar’da patlama” ÅŸeklinde verilmesi Terör saldırısını gizlemektir. Atılan baÅŸlıkla hain saldırı basitleÅŸtirilmiÅŸ, terör örgütü aklanılmak istenmiÅŸtir. Milletin partisi olmak yerine teröristlerin partisi olanlara halk deÄŸil teröristler sahip çıkmıştır

.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.