Sosyal Medya

Güncel

Çocuğunu arabasının arkasına bağlayarak sürükledi

İstanbul Esenyurt’ta 6 yaşındaki çocuğunu arabasının arkasına bağlayarak sürükleyen kadın gözaltına alındı. Vatandaşların tepki gösterdiği kadının ceza vermek için yaptığını söylemesi görenleri hayrete düşürdü.



Ä°HA'dan edinilen bilgiye göre, bilgisayar mühendisi Ebru M. isimli kadın, 6 yaşındaki çocuÄŸunu servise binmediÄŸi için aracını arkasına baÄŸladı. Çamaşır ipiyle çocuÄŸunu baÄŸlayan kadın, vatandaÅŸların iddiasına göre çocuÄŸunu yaklaşık 100 metre sürükledi. Caddede sürüklenen çocuk çevredeki vatandaÅŸların müdahalesiyle kurtarıldı. Anneye tepki gösteren vatandaÅŸlar durumu polise bildirirken yaÅŸananlar ise bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

Vatandaşların cep telefonuna yansıyan görüntülerde, küçük çocuk arabanın arkasına bağlanmış bir şekilde duruyor. Aracı durduran vatandaşların talihsiz çocuğunun iplerini çözmeye çalıştığı kameraya yansıyor. Bu sırada vatandaşların anneye tepki gösterdiği görülüyor. Anne Ebru M'nin ise tepkilere karşılık kendisini çocuğuna ceza vermek için yaptığını söyleyerek savunduğu görülüyor.

“ONA CEZA VERMEK İÇİN YAPTIM”

Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Ebru M.'nin sorgusunda amacının servise binmeyen çocuğuna ceza vermek olduğunu söylediği öğrenildi. Annesi ve babası 3 yıl önce boşanan çocuk, velayeti annesinde olduğu için Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme kurumuna yerleştirildi. Olayı duyunca şoke olan baba Umut K.'nin ise çocuğunun velayetini almak için savcılığa başvuracağı öğrenildi.

ÇOCUĞUN BABASI KONUŞTU

İstanbul Esenyurt'ta 6 yaşındaki çocuğunu arabasının arkasına bağlayarak sürükleyen kadının eşi 24 TV'ye konuştu. Olayın ardından büyük şok yaşayan baba, Türkiye'nin konuştuğu akılalmaz işkenceyi şu sözlerle ifade etti.

İşte 6 yaşındaki çocuğun babasının yaptığı o açıklama:

"Eski eÅŸim sabah beni aradı olayı anlattı. Ã‡ocuÄŸu arabanın arkasına baÄŸladığını söyledi. Ben Ä°lk baÅŸta çocuÄŸu arka koltuÄŸa baÄŸladığını sandım ama meÄŸer arabanın arkasına iple baÄŸlamış. Daha sonra polisin eÅŸimi götürdüğünü söyledi.

Bu olaya anlam veremiyorum bu ancak 100 yılda bir yaÅŸanır o da bize oldu. EÄŸer böyle bir olayın olacağını bilseydim çocuÄŸumun velayetini ona vermezdim. Görüntüleri izledikten sonra tek düşüncem oÄŸlumun saÄŸlıgı oldu ve dediÄŸim tek ÅŸey 'Allah'a şükür oÄŸlum halen saÄŸlıklı' dedi. Bu yaÅŸanan olay gösteriyor ki annesinin bir an önce hastaneye yatırılması lazım."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.