Sosyal Medya

Güncel

Bitlis'te operasyon: Belediye başkanı tutuklandı!

Bitlis'te gerçekleştirilen PKK operasyonlarında gözaltına alınan aralarında belde belediye başkanlarının da bulunduğu 6 kişi tutuklandı.



Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce çalışma başlatıldığı belirtildi.

BAÅžKANLAR DA VAR

Açıklamada, "11 Ekim 2016 tarihinde PKK/KCK terör örgüt üyesi olmak suçlaması ile aralarında Ovakışla Beldesi Belediye BaÅŸkanı A.D., Ovakışla Beldesi Belediye EÅŸ BaÅŸkanı S.K., Ovakışla Beldesi Belediye Meclis üyeleri Y.K. ve M.T., Adilcevaz DBP Ä°lçe EÅŸ BaÅŸkanı S.T., Adilcevaz Ä°l Genel Meclis Ãœyesi A.O. ve Adilcevaz ilçesinde milis/iÅŸbirlikçilik faaliyetlerinde bulunan A.E.K., N.G. ve N.Ç. isimli 9 ÅŸahsa yönelik eÅŸ zamanlı olarak operasyon icra edilmiÅŸ ve ÅŸahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. 

2 Kasım 2016 günü emniyetteki iÅŸlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı adli makamlarca Ovakışla Beldesi Belediye BaÅŸkanı A.D., Ovakışla Beldesi Belediye EÅŸ BaÅŸkanı S.K., Ovakışla Beldesi Belediye Meclis üyeleri Y.K. ve M.T., Adilcevaz DBP Ä°lçe EÅŸ BaÅŸkanı S.T. ve N.G. isimli 6 ÅŸahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiÅŸ, Adilcevaz Ä°l Genel Meclis Ãœyesi A.O. ve Adilcevaz ilçesinde milis/iÅŸbirlikçilik faaliyetlerinde bulunan A.E.K. ve N.Ç. isimli 3 ÅŸahıs ise adli kontrol kararı almışlardır. 

Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleÅŸtirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteÄŸini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile birlikte kararlıkla devam etmekte ve edecektir" denildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.