Sosyal Medya

Güncel

Akıncı Üssü'ndeki sivil FETÖ'cü: 'Hayvan belgeseli çekecektik'

Darbenin planlayıcıları arasında, Adil Öksüz'ün dışında başka sivillerin de olduğu ortaya çıktı.



 

 

15 Temmuz kanlı darbe girişimine dair soruşturma halen devam ediyor. Dün, darbenin sivil planlayıcılarından olduğu bilinen Adil Öksüz'le birlikte yine Akıncı Üssü'nde yer alan ve sivil olan başkalarının da olduğu tespit edildi.

Akıncı Üssü'ndeki sivil FETÖ'cü: Belgesel çekecektik
(Kemal Batmaz)

DARBENİN SİVİLLERİ ORTAYA ÇIKIYOR

Bu kişilerin başında ise Kemal Batmaz isimli bir terörist yer alıyordu. Bu kinin dışında, general statüsündeki askerlerin dahi 'asker selamı' vererek karşıladığı sivillerden biri de Harun Biniş isminde bir mühendisti.

TİB'DEN ATILDI, GÖRÜNTÜLERE 'MONTAJ' DEDİ

Ä°fadesinde Kemal Batmaz’la Kahramankazan’da tarla bakmaya gittiÄŸini söyleyen Harun BiniÅŸ, 143. Filo’daki görüntülerine iliÅŸkin ‘montaj’ dedi. TÄ°B’de çalıştığı dönemde aralarında CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın da bulunduÄŸu devlet yöneticilerin kullandığı kriptolu telefonların dinlenilmesine iliÅŸkin davada sanık olduktan sonra bu kurumla iliÅŸkisi kesildi.

Akıncı Üssü'ndeki sivil FETÖ'cü: Belgesel çekecektik
(Harun BiniÅŸ)

"HAYVAN BELGESELİ ÇEKECEKTİK"

Nurettin Oruç da Akıncı Ãœssü’nde yakalanan sivillerden biri. Ä°fadesinde film yapım ÅŸirketinde çalıştığını söyleyen Oruç, “Akıncılar kışlası yakınlarındaki köye hayvan yetiÅŸtiriciliÄŸi konusunda hazırlayacağımız bir belgeselle ilgili ön görüşme ve sözleÅŸme yapmak amacıyla gittim. Darbe giriÅŸimiyle bir ilgim yoktur” demiÅŸti.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.