Sosyal Medya

Güncel

Saadet Partisi'nin Başkanlık kararı

Saadet Partisi’nin 6. Olağan Kongresi’nde Genel Başkan seçilen Temel Karamollaoğlu, başkanlığa destek verebileceklerini açıkladı.



 

Milli Görüş’ün FETÖ ile yıldızlarının hiçbir zaman barışmadığını söyleyen KaramollaoÄŸlu, Paralel Devlet Yapılanması’na en başından beri mesafe koyduklarını belirtti. KaramollaoÄŸlu, coÄŸrafyamızda meydana gelen elim olayların ‘Ãœst Akıl’ tarafından yürütüldüğünü ‘Ãœst Akıl’ın da Siyonizm olduÄŸunu vurguladı.

Saadet Partisi’nin 6. OlaÄŸan Kongresi’nde genel baÅŸkan seçilen Temel KaramollaoÄŸlu, yaptığı açıklamada, Batı’nın Türkiye için sanal bir mehdi çıkartma usulüne gittiÄŸini, bunu da Fetullah Gülen ile yaptığını ifade etti. KaramollaoÄŸlu, FETÖ üyelerine hiçbir zaman güvenmediÄŸini belirterek, “Biz geçmiÅŸte Türkiye’deki her Müslümanı kucakladık ve dünyaya ilan ettik ama bu adamlarla bir kere kucaklaÅŸamadık” dedi.

“BAÅžKANLIK SÄ°STEMÄ°NE KARÅžI DEĞİLÄ°Z”

BaÅŸkanlık sistemini benimsediklerini ifade eden KaramollaoÄŸlu, bu konunun bölünme ile alakası olmadığını ifade etti. KaramollaoÄŸlu, “Biz 1969’daki bağımsızlar hareketinden itibaren ilk baÅŸlangıçta baÅŸkanlık sistemini benimsemiÅŸtik. Bizim baÅŸkanlık sistemi ile prensipte bir itirazımız yok ancak nasıl bir baÅŸkanlık sistemi onu görmek isteriz” diye konuÅŸtu.


Kaynak: AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.